Espanyol

L’Espanyol s’apropa a Europa guanyant a l’Alavés

El partit. Els blanc-i-blaus s’han imposat per 2-1 al conjunt basc. Un triomf que els situa amb 41 punts i amb les opcions intactes de lluitar per la setena posició

L’Espanyol ha guanyat a l’Alavés per 2-1 en un partit amb més nervis dels previstos en el tram final. Una victòria clau per alimentar les seves esperances d’assolir el setè lloc. Una posició que li donaria l’últim bitllet per jugar l’Europa League la propera temporada. L’Espanyol va ser superior en tot moment a un Alavés que ha anat a remolc en tot el duel. Els locals s’ha avançat amb un gol d’Adrià Pedrosa, el primer com a professional. El partit s’ha posat més de cara amb un gol en pròpia porta de Laguardia tot just iniciar-se la represa. El 2-0 feia presagiar un partit tranquil però un gol de Calleri ha posat incertesa fins el final. Tot i això, els blanc-i-blava han amarrat el triomf i no l’han deixat escapar. És la segona victòria consecutiva de l’Espanyol després del triomf fa una setmana a Montilivi. Un fet que només ha passat una vegada al llarg d’aquesta temporada. Llavors va ser a l’octubre quan els blanc-i-blaus van guanyar al Vila-real i l’Osca. Ara l’Espanyol li resten sis jornades per somiar amb Europa. El proper duel davant del Llevant al Ciutat de València per alimentar les il·lusions col·lectives de la parròquia blanc-i-blava que ha marxat del RCDE Stadium amb un somriure als llavis.

L’Espanyol acabarà la 32a jornada de lliga amb 41 punts, a només 4 de l’Alavés, que marca ara la setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)