Espanyol

L’Espanyol busca el rècord d’assistència de futbol femení

Espanyol. Té previst omplir el RCDE Stadium el 22 d’abril davant l’Atlético. Serà el partit amb més assistència a Catalunya de futbol femení. “Això ens omple d’un gran orgull com a entitat”, reconeix del director de màrqueting

  • Imatge del cartell promocional del partit del 22 d’abril davant l’Atlético de Madrid. RCDE.
  • VÍDEO: Video promocional del partit del femení que ha difòs el club a les xarxes socials

L’Espanyol viurà un esdeveniment històric el dilluns 22 d’abril a les 11 h del matí. L’Espanyol organitza, per primer cop en la història, un partit de lliga femenina al RCDE Stadium. Les blanc-i-blaves jugaran contra l’Atlético de Madrid, actual líder de la lliga, amb tres punts de marge sobre el segon, el Barça. El club tractarà el duel com si fos un partit de lliga del primer equip masculí. Això implica que es seguirà la mateixa operativa que un partit de lliga. El club espera que la jornada sigui tot un èxit, ja que s’ha repartit al voltant de 40.000 entrades, la capacitat de tot l’estadi. Si es compleixen tots els pronòstics serà el partit de futbol femení amb més espectadors jugats a Catalunya. Ara el millor registre data del 18 de març del 2018, 12.178 espectadors es van congregar al mini estadi per veure uns quarts de final de la Champions entre el Barça i l’Olympique de Lió. “Batrem el rècord d’un partit de futbol femení a Catalunya i això ens omple d’un gran orgull com a entitat”, ha apuntat el director de Màrqueting i Comercial de l’Espanyol, Agustí Filomeno que ha afegit. “És un moment especial i una festa del futbol femení. Volem agrair a tots els socis i simpatitzants, així com entitats, que han fet que s’ha desbordat totes les expectatives per tenir un camp ple. Les localitats ja estan exhaurides i hi ha llista d’espera. La gent que no pugui venir que es posin en contacte amb nosaltres”. Unes localitats que s’ha exhaurit amb rapidesa.

“És un dia especial. El partit de dilluns és un homenatge a l’equip femení. Si mirem els valors que l’Espanyol representa, les noies del primer equip els representen tots”, ha assenyalat al seu torn el vicepresident, Carlos García Pont. “És un esdeveniment històric”, ha reblat el director general esportiu, Óscar Perarnau que ha destacat que el club està fent millores en l’estructura esportiva conscients que hi ha un marge de millora important per arribar a lluitar pels títols com fa una dècada enrere. “Ara el futbol femení és més competitiu” però el club vol anar pas a pas i arrelar amb força la secció perquè sigui la més competitiva possible.

Per la seva banda, el tècnic del femení, Salvador Jaspe, s’ha felicitat pel premi majúscul que tindran les seves jugadores. “Esperem que el partit del dilluns sigui un inici i que es pugui fer més any. Ara que les noies gaudeixin del moment. Estem il·lusionats. Les noies s’ho prenen d’una manera especial i veure el camp ple serà una motivació extra”, ha dit el preparador que no està amoïnat per la sobre estimulació que representa el duel. “Em preocupa més les futbolistes que no jugaran que les que ho facin. Per l’entrenador és un partit fàcil perquè hi ha una gran motivació però totes no poden jugar. Elles gaudiran d’aquest partit i es sentiran protagonistes”.

Per ambientar la jornada el club organitzarà diferents activitats destinades als més petits, tant abans del duel com a la mitja part. L’entitat blanc-i-blava també ha llançat una campanya a les xarxes socials amb l’etiqueta #vinealtemple per animar a tothom a venir al camp el dilluns vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)