Espanyol

Rubi: “Volem sumar la tercera victòria consecutiva”

Espanyol. El tècnic desitja seguir sumant de tres en tres davant el Llevant. Un equip de qui no es refia. “Serà un partit de molta tensió i nervis. Si no anem al cent per cent, patirem”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí en roda de premsa abans del partit de demà davant el Llevant. El conjunt granota, amb 33 punts, lluita per amarrar la permanència i l’Espanyol d’exhaurir les seves possibilitats d’assolir la setena plaça: l’última que donaria accés a Europa.

El partit.

“És un partit de molta tensió i el nostre rival ha de guanyar per estar en una millor posició i nosaltres volem allargar la nostra ratxa i seguir competint”.

Estat de Forma.

“Físicament estem bé només hem tingut els lesionats. Arribem amb un estat òptim a final de temporada”.

Tercera victòria consecutiva.

“Tres seguits i rebre aquí al Celta és un somni realista. Estem parlant d’un partit. Volem sumar la tercera consecutiva”.

Melendo.

“És un jugador que creix sol, sap que ha de millorar la finalització però també podria tenir més de les que té i quant a xut estem treballant moltíssim amb ell. Buscaré la perfecció del jugador i que sigui millor que ara. El fet de donar gol i marcar-lo forma part d’un mateix procés”.

Europa.

“Nosaltres sabem que, si volem lluitar per la setena posició, hem de guanyar. També anem amb necessitat i aquest desig l’hem creat dins del vestidor”.

Anar a Europa i el final de temporada de l’Espanyol.

“El missatge és que el tècnic i els jugadors ho donarem tot en aquests últims sis partits perquè no es generi aquesta sensació que ens és igual tot i que he viscut fora. Aquesta sensació que no s’ho deixi tot. Hem de competir al màxim fins al final: pels contractes individuals dels jugadors, per la imatge del club i per la posició que et dona més diners. Si perdem, no serà un dia de la marmota queda poc marge. A la primera derrota no podem pensar que s’acabi. Hi poc marge però hi ha “.

Llevant.

“És un equip que li costa tenir equilibri entre defensa i atac. Ofensivament crea més ocasions que nosaltres i els números queden una mica al marge. Demà, si no anem al cent per cent, patirem moltíssim”.

Solvència.

“En defensa estic relativament content però en atac ens falta i per la meva forma de ser hem de generar més perill. Estem marcant però per la nostra eficàcia no per les ocasions que hem creat. Prefereixo fallar molt i marcar i que fer-ho poc i marcar. No és una qüestió de tàctiques sinó de motivació que canviar un jugador per un altre”.

Llista de Convocats:

“Hem donat continuïtat a les dues últimes convocatòries i ha entrat en el la llista, la resta són decisions tecniques”. Entra Hernán Pérez per Rosales, lesionat. Aquesta és la llista de 18 convocats.

Roberto, Diego López, Naldo, Óscar Duarte, Javi López, Mario Hermoso, Pedrosa, Víctor Sánchez, Sergi Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Borja Iglesias, Sergio García, Hernán Pérez, Puado, Wu Lei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)