Espanyol

Espanyol i Llevant empaten en un partit boig

Espanyol. El punt no serveix als blanc-i-blaus per acostar-se amb més insistència a la setena plaça ni als locals per fugir de les brases del descens que tenen només a dos punts de distància

Partit boig el viscut aquest matí al Ciutat de València entre l’Espanyol i el Llevant. Un duel que hauria pogut acabar amb victòria de qualsevol dels dos equips però que s’ha tancat amb un empat que no ajuda a cap dels dos equips en les seves aspiracions. Els locals veuen com el punt és insuficient per acostar-se amb insistència a la setena plaça, l’última per anar a Europa. El Llevant transita pel camí invers: un punt pírric per distanciar-se de la zona de desens que ara té a dos punts. Una distància que no l’allunya de les brases. L’Espanyol necessitava el triomf per sumar el tercer triomf consecutiu per primera vegada en lliga, un fet que se li ha resistit tota la temporada. I això que els blanc-i-blaus s’ha avançat amb un gol de Borja a la primera part. Va tenir ocasions per fer el segon abans d’arribar a la represa (amb un gol anul·lat pel VAR a Marc Roca).

La plàcida primera part de l’Espanyol ha donat pas a un segon acte d’autèntica bogeria. El Llevant ha empat gràcies a Vezo. L’Espanyol s’ha tornat a avançar amb una diana de Marc Roca i Rochina ha posat l’empat definitiu abans d’acabar expulsat un minut després.

La superioritat numèrica no ha beneficiat a l’Espanyol que no ha acabat de fer-se amb el timó del partit davant un Llevant més passional. Tot i això, tots dos equips han tingut alternatives per sumar la victòria. L’Espanyol ha gaudit d’una gran ocasió de Borja Iglesias i un xut al pal d’Hernán i Morales ha buscat amb insistència un gol que no ha arribat mai. Un empat que no satisfà a ningú però un partit boig que ha fet les delícies dels aficionats neutrals. Pur futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)