Espanyol

Rubi: “Europa més que un objectiu és un repte espectacular”

Espanyol. Convoca a Ferreyra, baixa l’últim mes. “Aspas és un jugador diferencial. Si participa, estàs liquidat” i el fet de no tancar els partits: “És una cosa que hem parlat mil vegades”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit de demà davant el Celta (RCDE Stadium, 20.30 h). Un duel on els blanc-i-blaus només els val la victòria per seguir alimentant les opcions d’assolir la setena posició, l’última que dona dret a anar a Europa. Ho faran davant un Celta que es juga la permanència però ha revifat en els últims partits gràcies a la tornada de Iago Aspas. El davanter de Moaña ha estat essencial en els últims quatre partits en què ha participat. De fet, els gallecs només ha perdut un partit dels últims cinc i, precisament, va ser sense el concurs del punta al Wanda Metropolitano.

Hernán Pérez fora i Ferreyra dins.

“Ferreyra, el dia 19 va fer quatre setmanes de la seva lesió. La previsió era entre 4 i 6 i sembla que està en condicions de tornar i per això està convocat. La lesió ha cicatritzat bé. Hernán és una lesió muscular que ve i va i no acaba de tenir bones sensacions i per això es queda fora”.

Europa.

“Més que objectiu és un repte espectacular i tornar a ficar l’equip en zona europea després de tants anys. Estem demostrant que ho estem intentant per exhaurir totes les opcions que tenim”.

El Celta.

“Els rivals que estan a baix estan en una situació complicada però el Celta el veig convençut que no baixarà. La dificultat és difícil. Tots els jugadors estan demostrant molta personalitat i ningú et regala res. Nosaltres els primers. Arriben amb més confiança que fa un mes. Celta i Vila-real hem pensat que tenen una plantilla que poden enllaçar punts per sortir de baix. El celta té jugadors diferencials i això és el que m’amoïna”.

El nou sistema 4-4-2.

“No tenim jugadors a les bandes i ens hem d’adaptar i té tot bastant sentit. És col·locar als jugadors en les seves posicions naturals”.

De la permanència al descens.

“És normal. És el que hem anat parlant. Si, et veus relativament a prop dels de sota, la gent s’ho pensa. Però nosaltres hem pensat tot el contrari. Dels últims 12 partits només n’hem perdut dos. Això forma part de la rutina del futbol. Quan perds dos partits, mires a baix i quan guanyes dos a dalt”.

Revifada a la lliga.

“Estem en un bon moment i hem superat dos creuats de dos futbolistes que podien establir diferències”.

No tancar els partits.

“Ho hem parlat molt dins del vestidor i és una cosa que ens ha passat al llarg de la temporada. La solució és marcar un segon gol o bé aguantar les envestides del rival”.

Iago Aspas.

“És un jugador diferencial i espectacular. Si participa, estàs liquidat. Però té molts jugadors interessants: Boufal, Maxi, Emre Mor, Pione Sisto... jugadors desequilibrant que no han trobat continuïtat”.

Convocatòria.

Llista de convocats amb la gran novetat de Facundo Ferreyra que no ha jugat cap partit des de San Mamés. Dídac també és novetat i és baixa, respecte a l’anterior convocatòria al Ciutat de València, Hernán Pérez. La llista completa de 19 homes és la següent: Roberto, Diego López, Naldo, Óscar Duarte, Dídac, Javi López, Mario Hermoso, Pedrosa, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Borja Iglesias, Sergio García, Ferreyra, Javi Puado i Wu Lei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)