Espanyol

Rubi: “És l’any que estem més a prop d’Europa”

Espanyol. Segueix pensant en Europa malgrat la dificultat i valora positivament l’any fet. “ Els resultats són correctes com a mínim l’aprovat el tenim”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit de demà davant el Betis. (Benito Villamarín, 21 h). Serà el quart enfrontament aquesta temporada de l’Espanyol amb el conjunt andalús que ja es van veure les cares en la primera volta de la lliga al RCDE Stadium i en els quarts de final de la copa.

Lluita per Europa.

“Estem en una situació que guanyant se’ns obren moltes possibilitats. Empatant tampoc estaria tot perdut però ens obligaria guanyar els tres partits que ens quedarien però tot el que sigui estar a tres punts és el que busquem”.

Situació Betis.

“El nostre rival ho afronta amb màxima implicació i dubto que els agafem adormits. Estan en una mala ratxa de resultats però han fet un gran futbol. L’afició (del Betis) passa, en un moment, de criticar al seu equip a animar-lo”.

Europa.

“És l’any que estem més a prop dels últims anys. És difícil perquè no podem fallar i la dinàmica de l’equip és que costa molt que ens guanyin i anem per darrere però el que està clar és que competirem”.

Quique Setién.

“No soc ningú per opinar però m’agrada l’estil del Betis. Tret dels tres grans, la resta ho tenim molt complicat, competir en tres competicions. Ells tenen una massa salarial de 100 milions però costa”.

Avantatges perduts.

“Prefereixo tenir aquest problema, avançar-me en el marcador, prefereixo que ens acusin de tancar els partits a què ens diguin que l’equip surt empanat. Ens ha faltat un xic de fortuna en molts partits i en alguns partits vam fer mèrits per treure algun punt més. Però ara estem a prop d’anar a Europa i estem il·lusionats amb intentar-ho”.

Balanç Temporada.

“És una pregunta més de jornada 38. Els resultats són correctes i ens estem movent en una franja de puntuació habitual en els últims 17 anys. Ara espero que puguem donar més continuïtat a certs jugadors i no ens els traguem de sobre. Era un any complicat, no era un any fàcil, se’ns va anar el màxim golejador, i com a mínim, l’aprovat el tenim”.

Naldo, tocat.

“Soc pessimista. No sé si farem una última prova. Les notícies és que és molt probable que arribi pel pròxim partit però vol intentar-ho estar per demà”.

Problemes per ser setè i la planificació futura.

“Si algú, aspira a la setena plaça, és el vuitè o el novè. Viure un moment maco com anar a Europa és positiu. Benvingut sigui i ja ho solucionarem. Altres, estarien parlant de permanència, jo prefereixo mirar amunt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)