Espanyol

Wu Lei pensa en blanc-i-blau

Espanyol. El davanter xinès reconeix que es veu la temporada que ve al club i que l’equip manté l’objectiu de jugar a Europa

Wu Lei fa passes endavant per convertir-se en un jugador important per a l’Espanyol. El davanter xinès està cada vegada més integrat en la dinàmica de l’equip i en el futbol europeu i és per això que, tal com admet ell, es veu més anys amb la samarreta blanc-i-blava. “No penso en res més que no sigui continuar aquí, a l’Espanyol. Estic molt content per la confiança de l’entrenador i tant els aficionats com els jugadors m’estan tractant de meravella”, afirma el davanter, que aquesta temporada ha marcat dos gols.

La seva aportació ha contribuït a fer que l’equip mantingui viva encara la flama de poder jugar la competició europea la temporada que ve. “Lluitarem fins al final. Ha estat el primer any per a molts dels nostres jugadors a primera divisió i això ens pot servir per al futur”, hi afegeix Wu Lei. L’Espanyol és a sis punts de l’Athletic Club, setè classificat.

Estrena de la nova samarreta

L’Espanyol lluirà aquest dissabte en el partit contra l’Atlético de Madrid la samarreta de la temporada que ve, tal com va informar ahir el club. El conjunt blanc-i-blau ha volgut avançar l’estrena del seu nou equipament tècnic i no haver d’esperar fins als mesos d’estiu, de manera que els aficionats ja podran aconseguir la samarreta en els pròxims dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)