Espanyol

Rubi: “Crec que amb 53 punts estem a Europa”

Espanyol. “Ara tot implica tenir una opció més: cal guanyar. No ens val un altre resultat”, ha dit el maresmenc sobre el duel de demà davant l’Atlético de Madrid al RCDE Stadium

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut, aquest tarda, per valorar la prèvia del partit de demà davant l’Atlético de Madrid al RCDE Stadium (16:15h.). Un duel on els blanc-i-blaus busquen explorar les mínimes opcions d’anar a Europa i això passa per una carambola: sumar els nou punts en joc i que l’Athletic Club, que ara és setè amb sis punts més, només guanyi un partit.

Europa.

“Ara tot implica tenir una opció més: cal guanyar. No ens val un altre resultat. Crec que és un al·licient prou gran i ho podem allargar una setmana més. Això ens motiva i també sumar els tres punts davant un dels tres grans, una cosa que encara no hem fet”.

La cursa amb l’Athletic.

“Estem a sis punts i és cert que hi ha un rival que ha fet dos terços de temporada molt bo però juga davant rivals que es juguen seguir a segona. No serà fàcil. Crec que amb 53 punts estem a Europa.

L’Atlético de Madrid i la fam dels seus deixebles.

“No volem afluixar ni un dia fins a la jornada 38. Estem competint. Juguem davant un rival que no dona una pilota per perduda. És un equip de caràcter però la nostra motivació és molt gran hi hem de superar-ho”.

El caràcter de l’Espanyol.

“En tots els partits hem tingut moments de joc atrevit i valent, tot i que se’ns han escapat resultats, però vull destacar el moment de competitivitat. Ho hem fet pràcticament en tots els partits”.

Gols encaixats.

“Els gols encaixats tenen explicació lògica i el tram de sis partits sense guanyar expliquen el perquè se’ns ha escapat punts. Però prefereixo el sentiment de què se’ns han escapat punts i en tenim 44 que no tenir els punts que tenim per sort o casualitat”.

Estil i resultats.

“Hem intentat ajudar el club sense perdre l’ADN periquito. De punts? Estem igual que en els últims anys. Clar que m’agradaria tenir-ne més! Però hem posat el nostre estil, amb els defectes.

Play-off Espanyol B.

“En l’àmbittècnic em sembla espectacular estar a Segona b o segona A. El treball seguirà sent de qualitat. No els hi podem exigir això ni era el que estava plantejat però, si això passa, ens hauríem de posar les piles tots perquè els filials no duren ni dos anys a segona divisió.

Llista de convocats.

Rubi ha donat una convocatòria amb 19 futbolistes on destaquen la tornada de Rosales i Naldo. “No són dubtes però, és cert, que els terminis amb Rosales ha anat una mica just però ell està bé i amb Naldo, és al revés, no era una lesió excessivament important però hem anat amb més de compte”, ha dit el maresmenc. La llista completa és la següent: Roberto, Diego López, Naldo, Duarte, Rosales, Dídac, Javi López, Hermoso, Pedrosa, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Granero, Roca, Borja Iglesias, Sergio García, Ferreyra, Puado i Wu Lei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)