Espanyol

La nova samarreta segueix apostant per un disseny clàssic

Espanyol. Els jugadors han estrenat, davant l’Atlético de Madrid, el futur uniforme de la temporada 19/20 i que ja es pot comprar en els punts oficials de venda de l’entitat

L’Espanyol ha estrenat en el partit d’aquesta tarda, davant l’Atlético de Madrid, la nova samarreta que portarà la temporada 19/20. El disseny, de la mà de Kelme, torna a apostar per un dibuix clàssic per la primera samarreta amb les característiques franges verticals blanc-i-blaves. És un disseny continuista i l’uniforme futur té les frange gruixudes amb la blava al mig i dues blanques al costat. Recorda al disseny de les samarretes dels anys 70 amb el coll, lleugerament de pic, en lloc de rodó de l’actual. La gran diferència, respecte a la present, és el color blanc que predomina per tota l’esquena. Es manté la senyera en la part posterior del coll i a l’interior hi han motius al·legòrics al típic trencadís d’Antoni Gaudí. En la franja central, la blava, hi han inscripcions de les grans gestes de l’Espanyol al llarg de la seva història.

La samarreta podrà comprar-se en línia el dissabte en començar el partit davant el conjunt matalasser a través de codis QR a l’anella interna i carpes interiors. Un cop finalitzi el partit, els socis i aficionats podran adquirir la nova samarreta en l’espai mòbil o a la RCDE Store.

És la primera vegada que el club blanc-i-blau s’avança als terminis habituals de presentació de la nova indumentària i, per tant, els socis i aficionats podran lluir des del mateix dissabte la samarreta de la pròxima campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)