Espanyol

Festival de l’Espanyol davant l’Atlético

Espanyol. Goleja als madrilenys amb un doblet de Borja Iglesias i una diana en pròpia porta de Godín. Un monòleg blanc-i-blau que serveix per seguir estimulant les opcions europees

Espanyol 3 atlético 0

ESPANYOL:Diego López, Rosales ( Víctor Sánchez, 85’), Naldo, Hermoso, Pedrosa; Marc Roca, Darder, Granero, Melendo (Sergio García, 90’), Wu Lei (Javi Puado, 77’), Borja Iglesias.. ATLÉTICO:Oblak; Juanfran, Savic (Correa, 46’), Godín, Filipe Luis; Koke, Rodri (Montero, 58’), Saúl, Lemar (Vitolo, 58’); Morata, Griezmann.GOLS:1-0 (45’) Godín en pròpia porta; 2-0 (52’) Borja Iglesias; 3-0 (88’) Borja Iglesias de penal.ÀRBITRE:Munuera Montero (col·legi andalús) va mostrar targeta groga a Saúl (19’); Marc Roca (38’), Morata (60’).PÚBLIC:36a jornada de lliga al RCDE Stadium. 20.207 espectadors van veure el partit en directe.

L’Espanyol ha signat un senyor partit davant l’Atlético de Madrid. Els blanc-i-blaus s’han emportat la victòria, amb solvència, gràcies a un gol de Godín, en pròpia porta, prèvia jugada de traca i mocador d’Adrià Pedrosa, al tocar del descans. Els blanc-i-blaus han rematat als madrilenys amb un doblet de Borja Iglesias a la segona part. El primer, amb una deliciosa assistència de Melendo, i el segon després de transformar un penal de Juanfran sobre Javi Puado. El gallec ja suma 15 gols en lliga i està només a un gol dels 16 que va marcar Gerard Moreno la temporada passada.

Més enllà dels gols i la victòria, l’Espanyol ha mostrat un joc precís i consistent davant el subcampió de lliga. Un futbol que ha recordat al fet a l’inici de temporada. I és que l’Espanyol està acabant la lliga de manera imponent i ja suma 7 jornades sense perdre amb tres victòries i quatre empats. És la millor ratxa invicte dels catalans amb Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ a la banqueta. Una situació que deixa patent la projecció de futur que té aquest equip. El triomf d’avui ha estat la victòria d’una idea i d’un patró de joc. I els més important: amb el gruix de l’equip format per futbolistes del planter com Melendo, Pedrosa, Marc Roca i Darder. La millor golejada de la temporada davant un dels equips més gegants de la lliga. Un fet que encara dona més valor a un triomf que manté a l’Espanyol en la seva cursa per seguir alimentant les seves opcions d’anar a Europa via setena plaça. De moment tancarà la jornada amb 47 punts i amb unes sensacions immillorables per anar a Leganés la propera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)