Espanyol

Wu Lei vs Mbappé

Espanyol. Ha confirmat el seu primer rival per a la propera pretemporada: el PSG amb qui es veurà les cares a la Xina el 30 de juliol

L’Espanyol ha confirmat el seu primer rival per a la propera pretemporada. El conjunt de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ s’enfrontarà a la International Super Cup al Paris Saint-Germain el 30 de juliol a les 19.30h (13.30 hora local) a Suzhou (Xina) a l’Olympic Sports Center.

El club blanc-i-blau, des del fitxatge de Wu Lei, tenia previst fer una gira per la Xina i un dels partits serà davant el campió francès. Un amistós de gran envergadura. L’equip parisenc compta amb jugadors de la talla de Gianluigi Buffon, Thiago Silva, Dani Alves, Neymar, Cavani o Mbappé. La presentació del partit, que ha tingut lloc a l’hotel Raffles de Shenzen, ha comptat amb la presència dels ex-jugadors Raúl Tamudo i Maxwell, com a representants dels dos clubs. A nivell institucional, per part de l’entitat blanc-i-blava, també ha assistit Agustí Filomeno, director de Màrqueting i Comercial.

Aquest no és l’únic amistós que jugarà per la Xina l’Espanyol aquest estiu. Segons el Global Times, el diari nacional xinès en la seva versió en anglès, parla d’un altre partit, tres dies abans, el 27, on els blanc-i-blaus jugaran davant el Kunshan FC, un club bastant més modest que el PSG, ja que milita a la Xina League Two, que vindria a ser la Segona B.

Tot i això, aquest amistosos, també hi ha pendent un tercer partit davant un rival d’entitat, estan pendents de com acaben la lliga els de Rubi. I és que l’Espanyol, en el cas d’acabar setè classificat i accedeixi a l’Europa League tot saltaria pels aires. Ja que té l’inconvenient de disputar una eliminatòria prèvia que coincidiria amb les dates del viatge per la Xina: la segona ronda de classificació es juga el 25 de juliol i l’1 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)