Espanyol

El planter, sempre present

Espanyol. Les aparicions de Pedrosa i Lluís López, més la confirmació de Melendo, són la millor notícia d’un final de curs il·lusionant

Davant els dubtes, en situacions complicades i en èpoques de vaques magres, a l’Espanyol la solució gairebé sempre és al planter. És la joia de la corona de l’entitat, el viver d’alguns dels jugadors més estimats i una peça que gairebé mai falla, capaç de competir amb els gegants del futbol estatal tot i compartir territori amb un veí infinitament més poderós. El curs passat, en plena crisi d’identitat després de la destitució de Quique Sánchez Flores, la solució va aparèixer en la figura del tècnic del filial, David Gallego, que va retornar la il·lusió en un final de curs rodó.

Enguany, amb Rubi al timó, l’aposta pels jugadors de la casa ha estat evident des de l’inici, però ha guanyat pes en aquest tram final de curs, precisament quan més dubtes s’havien instal·lat en l’equip. Aleshores, a la gran temporada de Marc Roca, s’hi ha unit la confirmació de Melendo, afermat definitivament en la titularitat, i l’aparició estel·lar de Pedrosa, que podria renovar aviat. A més, Lluís López ha donat la talla quan ha calgut i si res no es torça el curs que ve serà el quart central de l’equip. El migcampista Pol Lozano, que encara no ha debutat, també tindrà fitxa del primer equip perquè, de nou, sense la possibilitat de fer grans despeses, la solució es troba en el planter.

De tercera a la promoció a segona

Més enllà de la consolidació d’alguns joves en el primer equip, el bon estat de salut del futbol formatiu blanc-i-blau es fa palès, en aquest final de curs, en la brillant trajectòria del filial. Amb una plantilla força similar a la que l’any passat va arrasar a tercera divisió, enguany l’Espanyol B de David Gallego és a un pas de classificar-se per a la promoció d’ascens a segona A. A falta de dos partits, depèn de si mateix per acabar la lliga en la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)