Espanyol

Presentat el 29è aplec de penyes de l’Espanyol

Espanyol. Es celebrà a Sant Sadurní d’Anoia el cap de setmana del 8 i 9 de juny i la previsió és arribar als 1.000 penyistes participants

L’Espanyol ha presentat aquest matí el 29è aplec de penyes. Una trobada que enguany es farà a Sant Sadurní d’Anoia el cap de setmana del 8 i 9 de juny. Una trobada que ha portat el segell de la penya blanc-i-blava de la localitat. “És un orgull fer-ho. Hem treballat molt i hem fet un bon equip. Volem un aplec a l’altura. Tot el poble ha col·laborat”, ha dit el president de la penya, Pere Joan Olivella. “És un moment especial per fer un bon maridatge entre el cava i l’Espanyol”, ha apuntat la presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, Araceli Pérez. “Ens agradaria arribar a les 1.000 persones però entre 800 i 1.000 seria una bona xifra”, ha destacat Olivella.

L’Aplec tindrà diverses activitats programades com els partits dels “special” i també del femení. Esmorzar amb cava i botifarrada popular. El clàssic, cercavila, fins a l’ajuntament i el pregó.

Diverses caves han obert visites amb tast i Codorniu els ha cedit el celler on es farà el dinar principal de diumenge 9 de juny. Sant Sadurní, terra de cava, amb 12.800 habitants i 80 cellers. “Serà un plaer rebre les penyes de l’Espanyol i desitjo que se’n vagin amb un bon record”, ha dit l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas i Ferrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)