Espanyol

Homenatge a Pochettino

Espanyol. Aprofita el fet que el seu exentrenador jugui la final de la Champions League amb el Tottenham per regalar l’estampació amb el nom i el dorsal del tècnic argentí

L’Espanyol i Mauricio Pochettino tenen una relació intima que va més enllà del futbol. L’argentí és part important de la història de l’entitat. És el jugador estranger que més vegades ha vestit la blanc-i-blava i va salvar al club de baixar a segona el 2009 en un final de lliga espectacular. “El meu moment més especial com a tècnic? Quan van evitar el descens amb l’Espanyol”, va dir fa uns dies quan va eliminar a Manchester City en quarts de final de la Champions. Ara, l’argentí, que sempre fa gala del seu espanyolisme allà on va, s’ha ficat en la final de Champions amb el Tottenham després d’eliminar, de manera agònica, a l’Ajax.

L’Espanyol ha aprofitat aquesta situació per fer un petit homenatge al seu icònic futbolista i entrenador. Així doncs, el club regala l’estampació amb el nom i el dorsal de Pochettino comprant qualsevol equipament. Aquesta promoció s’allargarà fins al dia 1 de juny, data de la final de la competició al Wanda Metropolitano on el Tottenham es veurà les cares amb el Liverpool de Jürgen Klopp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)