Espanyol

Ambició per al tram final

Espanyol. Tot i no dependre de si mateix, l’Espanyol aspira a guanyar el Leganés i arribar al darrer partit amb possibilitats de jugar a Europa després de recuperar la il·lusió les darreres setmanes

Potser la reacció ha arribat tard, però el bon tram final de curs ha donat el luxe a l’Espanyol d’encarar les dues darreres jornades de campionat amb il·lusió. I és que, tot i que difícils, les possibilitats de classificar-se per a Europa existeixen i l’equip les espremerà fins al final: “Ens juguem més coses nosaltres que no pas el Leganés i això s’ha de plasmar al camp. Hem de guanyar i arribar amb possibilitats a l’última jornada”, va dir ahir un optimista Darder en la roda de premsa.

I és que el migcampista balear, un dels baluards de l’equip de Rubi, valora positivament la temporada tot i que no arriben al final de curs depenent de si mateixos. “Aquest equip és recognoscible a l’estil de Rubi; ens hem adaptat molt bé a la seva filosofia. La mala ratxa de desembre ens ha condicionat, però tot i això arribem vius al final de la temporada”, va explicar el 10 blanc-i-blau, reafirmat en la idea que en el futur s’ha mirar a Europa.

Créixer

I és que, acabi com acabi aquest curs, Darder té clar que l’Espanyol ha de ser ambiciós. La decepció es va apoderar del club blanc-i-blau durant un parell de mesos, però el missatge de Rubi ha calat i, en global, la temporada és positiva i el marge per créixer, evident. “L’any que ve s’ha d’exigir més a l’equip. L’Espanyol no ha de lluitar per mantenir-se, ni estar en terra de ningú, sinó que ha de continuar creixent, tot i que no és fàcil competir amb equips que inverteixen molt. Quan vaig arribar ja vaig dir que venia a fer créixer el club i aleshores havia quedat vuitè, així que créixer vol dir anar a Europa”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)