Espanyol

Rubi: “Estem molt i molt il·lusionats”

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau afronta el vital de Leganés amb l’esperança i l’objectiu de seguir viu en la lluita per Europa

És ara o mai. L’Espanyol ha arribat a les dues darreres jornades de campionat sense dependre d’ell mateix però amb opcions reals de classificar-se per Europa, i l’equip, vol exprimir-les al màxim. Així ho ha volgut deixar clar el tècnic blanc-i-blau, Rubi, en la roda de premsa prèvia al vital duel a Leganés.

El partit a Butarque

“Estem molt, molt i molt il·lusionats. Els jugadors estan molt implicats i amb ganes pel partit de demà. Després passarà el que sigui, però anem a Leganés amb tota la voluntat del mon”.

El rival

“Arribem amb molta confiança tot i que sabem que és un camp complicat i un tipus de rival que no ens agrada, contra el qui no ens hem trobat còmodes al llarg de l’any. És un conjunt que pressiona molt fort i és molt físic i nosaltres tenim un altre perfil de jugadors. En partits contra rivals similars com el Getafe o l’Eibar ens hem sentit incòmodes, però demà ens ho juguem tot. Hem intentat mirar que ens ha passat en aquest tipus de duels per millorar perquè necessitem sí o sí els tres punts”.

L’objectiu

“Soc dels que penso que amb 53 punts ens classificarem. No vull jugar a ser endeví, però els rivals també tenen partits molt complicats”.

“Seria una passada classificar-se per Europa. Portem 12 anys sense jugar-hi i jo com a primer entrenador no hi he estat mai. I crec que per a molts jugadors joves que porten al club des de petits seria una fita espectacular. Enguany no ens podíem plantejar un somni més gran”.

L’última jornada

“Tota la il·lusió es multiplicaria si guanyem a Leganés. Ho deixarem tot al camp per intentar aconseguir-ho i si no, almenys espero haver gaudit del camí. Això sí, també demano que no ens castigueu en excés si finalment no ens classifiquem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)