Espanyol

L’Espanyol segueix pensant en gran

Espanyol. Els de Rubi sumen la seva tercera victòria a domicili davant el Leganés gràcies a un doblet de Borja Iglesias i manté les seves opcions d’acabar a Europa

LEGANÉS 0 ESPANYOL 2

LEGANÉS:Lunin, Juanfran, Bustinza, Omeruo, Siovas, Silva, Vesga, Recio (El Zahr, 80’), Óscar (José Arnaiz, 72’), En Nesyry, Braithwaite (Carrillo, 77’).. ESPANYOL:Diego López, Rosales, Naldo, Mario Hermoso (Duarte. 79’), Pedrosa, Roca, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Wu Lei (Sergio García, 79’), Borja Iglesias (Ferreyra, 89’).GOLS:0-1 (35’) Borja Iglesias; 0-2 (71’) Borja Iglesias de penal.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús) va mostrar targeta groga a Bustinza (29’) ;Recio (38’); En-Nesyri (93’) i va expulsar a Bustinza (44’) per doble groga.PÚBLIC:37a jornada del campionat de lliga a l’estadi de Butarque. Unes 9.000 persones van veure el partit en directe.

L’Espanyol s’ha aferrat al somni Europeu. No el vol deixar escapar i només caurà si l’Athletic Club, que ha guanyat al Celta, suma un nou triomf davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán en la darrera jornada. L’Espanyol ha tirat d’orgull i competitivitat. En un estadi on poc equips han guanyat com és Butarque. Borja Iglesias ha estat l’artífex del triomf amb un nou doblet. El primer, després d’aprofitar un refús, i el segon transformant un penal. Ja son 17 gols el que suma el gallec en la seva estrena a primera. Una xifra magnífica en la seva estrena a primera. L’Espanyol està en un moment pletòric i la sensació és de certa tristesa que la lliga s’acabi. Es farà curta la competició per un equip que està embalat i ha demostrat que no es rendeix. Pensa en gran i lluitarà per Europa fins al final. Pura felicitat que podria ser completa el proper dissabte davant la Real Sociedad al RCDE Stadium. Un triomf, combinat amb una derrota de l’Athletic, els donaria el passaport de tornar a Europa 12 anys després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)