Espanyol

Incombustible Diego López

Espanyol. El porter blanc-i-blau, que pot acabar la lliga havent jugat tots els minuts, demana el suport de l’afició aquest dissabte, contra la Real Sociedad

Amb 37 anys i mig, Diego López s’ha plantat en la darrera jornada de la lliga 2018/19 havent jugat absolutament tots els minuts de la competició. L’intocable capità de l’Espanyol i Jan Oblak són els únics futbolistes dels 20 equips de primera divisió que podran acabar el torneig havent estat damunt la gespa durant els 3.420 minuts de joc. “És molt difícil aconseguir-ho, perquè he tingut molta competència amb Roberto”, comentava aquest migdia el porter, a la sala de premsa de la ciutat esportiva de Sant Adrià. “És un motiu d’orgull que, amb gairebé 38 anys, pugui disputar tots els partits. La meva il·lusió, la meva mentalitat i la meva ambició continuen intactes. Això em fa entrenar cada dia al màxim i competir al màxim nivell. Ho intentaré alguns anys més”, hi afegia. El gallec, a qui li queda una temporada més de contracte, ja va aconseguir disputar tots els minuts de la lliga quan defensava la porteria del Vila-real, els cursos 2008/09, 2009/10 i 2010/11.

Sobre la jornada de dissabte i la possibilitat que l’Espanyol aconsegueixi un lloc a l’Europa League, quelcom que només passaria si l’Athletic cau a Sevilla i el conjunt blanc-i-blau guanya la Real Sociedad, Diego López ha destacat que el seu equip estarà centrat només en el partit que es jugarà a Cornellà-El Prat. “La nostra obligació és aconseguir els tres punts, ja es veurà què passa al Sánchez Pizjuán. Contra l’Athletic, el Sevilla es juga el prestigi”, ha dit en aquest sentit. “Hem de ser intel·ligents: cal jugar per guanyar, però sense tornar-nos bojos. Confiem que sigui la millor entrada de la temporada, dels últims anys. Tant de bo puguem gaudir d’una nit màgica. Volem enganxar a l’afició”, ha manifestat també.

López ha parlat, des del cor i des de l’experiència, per subratllar la progressió que ha protagonitzat el seu equip: “Volem acabar setens, hem lluitat durant tota la temporada i hem sabut sobreposar-nos. Independentment del que passi dissabte, haurà estat una temporada positiva. Hem crescut molt i, mentalment, hem estat capaços de donar la volta a la situació per acabar com ho estem fent.” El dorsal 13 no se n’ha estat d’enviar un missatge a la graderia: “Tant de bo es vegi un RCDE Stadium ple, amb una afició que senti el que és jugar partits importants, i que l’any que ve fem un pas més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)