Espanyol

L’Espanyol jugarà a Europa

Espanyol.Dia màgic al RCDE Stadium. Els deixebles de Rubi segellen un triomf històric davant la Real Sociedad i jugarà l’Europa League la propera temporada

Espanyol 2 real sociedad 0

REAL SOCIEDAD:Rulli; Aritz, Llorente (Illarramendi, 65’), Héctor Moreno, Muñoz; Zubeldia, Merino, Pardo (Januzaj, 65’) ; Oyarzabal, Barrenetxea (Juanmi, 71’), Willian José. ESPANYOL:Diego López, Rosales, Naldo, Hermoso, Pedrosa; Marc Roca, Granero, Darder (Víctor Sánchez, 54’); Melendo (Puado, 88’), Wu Lei (Sergio García, 81’), Borja Iglesias. GOLS:1-0 (58’) Rosales; 2-0 (66’) Wu Lei.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès) ha mostrat targeta groga a Diego Llorente (36’); Víctor Sánchez (62’); Wu Lei (66’); Aritz Elustondo (82’)..PÚBLIC:38a jornada del campionat de lliga al RCDE Stadium. 26.568 espectadors han vist el partit en directe. És la millor entrada de la temporada.

El RCDE Stadium ha viscut un dia màgic. Un dia d’aquells històrics. “Cal tenir fe” deia Rubi en la prèvia i l’equip l’ha tingut. Semblava una utopia, un somni que ara s’ha convertit en realitat. L’Espanyol jugarà la propera temporada a Europa. 12 anys després de la final de Glasgow els blanc-i-blaus tornaran a una competició continental. Chen Yansheng ja havia pronosticat que l’Espanyol estaria en Champions en tres anys. Al final només es va equivocar de competició. L’Espanyol ha aconseguit el triomf amb gols de Rosales i Wu Lei. Un triomf que, combinat amb la victòria del Sevilla davant l’Athletic Club, deixa a l’Espanyol setè. Un cop acabat el partit, l’afició ha fet una invasió de camp i ha mantejat el futbolistes en un dia que ja quedarà pel rècord. La propera temporada, el RCDE Stadium viurà una competició europea. La fe i la constància dels futbolistes ha fet el possible i de la mà d’un entrenador com Rubi que ha donat forma i llum a un petit miracle esportiu. L’Espanyol de present té molt de futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)