Espanyol

Rubi: “Li poso un 10 a la temporada”

Espanyol. El tècnic, ple de felicitat, després de classificar l’Espanyol per Europa. “És un dia que no oblidaré mai, feia temps que no plorava”, ha reconegut el maresmenc

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut en roda de premsa després de la històrica classificació per Europa. El tècnic, ple de felicitat, s’ha congratulat per la convicció dels seus homes al llarg d’aquesta temporada i pel suport de l’afició.

Un dia per no oblidar.

“Feia temps que no plorava i és un moment que no oblidaré mai. He vist jugadors veterans, que portaven lluitant per això molts anys, hi han plorat com a nens com Víctor Sánchez o Sergio García. Gràcies a tots del primer a l’últim empleat i a l’afició. S’ha fet justícia però ens ho hem merescut: només hem perdut quatre partits en la segona volta. El dia d’avui l’emmarcaré perquè ha estat màgic”

Balanç de temporada.

“Li poso un 10 a la temporada. Només cal veure d’on veníem: reducció de la massa salarial, pressupostos més grans dels rivals, l’estat inicial de negativitat que hi havia a l’entorn”.

El futur.

“El club s’ha de posar mans a la feina de manera immediata, això és entrar en un nou nivell i cal treballar intensament abans”.

Dos anys grans a la banqueta.

“Tinc la fortuna que fa dos anys seguits celebrant coses. L’any passat amb l’Osca i ara amb l’Espanyol. Això d’avui, a mesura que puges graons, això és molt important. No he aconseguit una copa del Rei, com el meu amic Paco Flores, però quedaré com haver classificat l’equip a Europa”

La fe en Europa.

“Sempre dic el que penso i el que deia era el que pensava. No m’he deixat anar per un optimisme desmesurat. Dins, els meus jugadors, ho han cregut. Hem arribat a Europa però sino ho haguessim fet el treball hauria estat el mateix”.

Els mals moments.

“El mes de gener, ens va confondre una mica, el que veníem l’anterior. Aquell mes no ho estàvem fent malament però alguns es van posar una mica nerviosos però competíem a la copa. Ens va ajudar a cohesionar el grup”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)