Espanyol

Borja Iglesias: “Una millora de contracte? Estic obert a tot”

Espanyol. Ha de gestionar com mantenir la continuïtat del seu màxim golejador, peça cobejada en el mercat, el gallec es declara “feliç” i no descarta seguir com a blanc-i-blau

Borja Iglesias ha estat un dels futbolistes claus en la classificació europea de l’Espanyol. El gallec ha acabat la temporada amb 17 gols en lliga (més tres a la copa). Unes prestacions magnífiques en la seva estrena a primera. Ara tothom mira amb por el futur del davanter. El panda només té una clàusula de 28 milions d’euros. Un preu baix vist els preus que es mouen en el mercat per aquesta tipologia de golejadors. La premier fa temps que li segueix la pista i veure si continua a l’Espanyol on té encara té tres anys de contracte. De moment el jugador encara té molt present el viscut al final del partit davant la Real Sociedad. “És difícil valorar el que es va viure dissabte al camp, és el millor moment de la meva carrera esportiva”, ha reflexionat aquest matí Borja Iglesias en una entrevista a l’espai El món a RAC1. Tot i això, el que més inquieta és el que passarà amb el seu futur.”En el futbol passa de tot i hem vist coses pitjors, però ara mateix no penso en una altra cosa. Si pot haver-hi una millora de contracte? Pot ser, mai se sap què pot passar, ara estic feliç amb el que hem aconseguit, a la ciutat i el club, i estic obert a tot”. El gallec ha destacat el paper de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ en com ha anat la temporada.”És fonamental en la idea de joc, en com ho transmet, en com has de creure en situacions que han de passar i els has de buscar, no tenir por en seguir buscant-lo en el moment en què no sortien els resultats, ho ha gestionat molt bé”. La classificació per Europa també canviarà la planificació esportiva i el període de vacances de la plantilla. “Per ara no ho he trobat, per ara tot son coses positives, és quelcom increïble i ho hem d’aprofitar... El primer que es retoca és el temps de vacances però és un moment important i tenim ganes de jugar-ho, no hem pensat en què perdrem des de vacances i sí que gaudirem un moment esportiu com aquest”, ha reconegut el gallec. Ara la directiva, que planificarà aquests pròxims dies com afrontar el mercat de fitxatge i la manera en com reforçar la plantilla per afrontar tres competicions. La petició del gallec implica mantenir el grup. “No crec que hàgim de demanar massa, simplement que se segueix pensant com es pensa, van fer una gran gestió quan l’equip no guanyava de donar-nos el seu suport i dir que el camí era bo i donaria resultats, en pensar en el grup humà que hi ha i mantenir-lo”..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)