Espanyol

El projecte, la clau de la marxa

La sortida. Rubi fa un comunicat en què explica les raons de la seva sortida. Defensa la seva manera d’actuar i argumenta que l’Espanyol sempre ha estat informat dels seus moviments, aclarint que la seva decisió “no ha estat per diners”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, va fer un comunicat, publicat a Efe, en què explica les raons de la seva marxa de l’Espanyol. “Mai he negociat a l’esquena de l’Espanyol, no és la meva manera de ser, sempre he anat de cara i el club ha estat informat en tot moment”, diu el maresmenc, que lamenta la imatge de “pesseter” que li han penjat i que afirma que només s’ha limitat a escoltar una oferta i presentar-la a l’Espanyol. “Als que m’acusen de traïdor, vull dir-los que m’he limitat a escoltar, finalment acabant acceptant, una proposta laboral d’una altra entitat com qualsevol empleat, al qual han vingut a buscar per fer el seu treball de forma òptima.” El tècnic recorda els èxits que ha aconseguit amb l’Espanyol, com ara la revaloració de jugadors i la classificació per a Europa. Però una de les claus de la seva marxa, segons Rubi, és el projecte: “Malgrat alguna promesa realitzada en el passat, que la temporada sortint era l’última amb dificultats, se’m trasllada que el pròxim curs també serà un any difícil, que no es farà un pas ambiciós cap endavant en el projecte esportiu.” El comunicat també detalla les dates de diverses reunions i com es va gestar la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)