Espanyol

El Betis accelera per Borja Iglesias

Espanyol. Els seus agents negocien a Sevilla els detalls del nou contracte i el conjunt andalús estudia les fórmules per pagar la clàusula de rescissió del davanter. L’Espanyol vol els 28 milions al comptat i al Villamarín volen pagar a terminis

Borja Iglesias està avui una miqueta més lluny de l’Espanyol. Fa només uns dies semblava impossible que el gallec marxés del club blanc-i-blau si no fos per anar a un equip de Champions.

Ara tot ha canviat. Els agents del gallec han passat les últimes hores a Sevilla per negociar el seu nou contracte amb el Betis. Una vinculació que serà de cinc anys amb uns emoluments que milloraran els que percep a l’Espanyol. La insistència de Joan Francesc Ferrer Rubi, que li garanteix un paper clau a la davantera, sembla que ha estat clau junt amb el projecte de progressió andalús.

Tot i això, el gran cavall de batalla serà pagar la clàusula. L’Espanyol és inflexible. Vol els 28 milions al comptat i no farà cap rebaixa per un jugador que va costar 10 milions d’euros l’estiu passat. “No tenim ara mateix aquest múscul financer i estem mirant què podem fer”, deia ahir el secretari tècnic del Betis, Alexis Trujillo. La fórmula andalusa, recolzada en un fons d’inversió, consisteix a pagar a l’Espanyol el traspàs en tres terminis, però arribar als 34 milions d’euros per deixar sortir el davanter.

Cal recordar que un 5% del fitxatge anirà al Celta de Vigo. Ara cal veure si l’Espanyol accepta aquesta proposta, o bé se s’hi resisteix. Borja Iglesias té contracte fins al juny del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)