Espanyol

espanyol pretemporada

declaració d'intencions

Gallego i la força del planter

Espanyol. El tècnic surienc comptarà, en l’inici de la pretemporada, amb deu futbolistes del filial. Tota una declaració d’intencions i un estímul pels jugadors criats a la Dani Jarque

“Jo no dono oportunitats, els jugadors se les han de guanyar”. Aquesta era una de les frases més destacades de David Gallego el dia de la seva presentació en relació als futbolistes de la base i criats a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Dit i fet. El planter blanc-i-blau tindrà un paper protagonista en la tornada a la feina de l’Espanyol demà. David Gallego ha citat a diversos jugadors del filial per completar la primera fase de la pretemporada. Tota una declaració d’intencions. En total són deu futbolistes que, fins fa poc, evolucionaven sota les ordres directes del surienc.

La nòmina de futbolistes són els porters Adrián López i Joan García, els defenses Iago Indias, Carles Soria i Ricard Pujol, els migcampistes Pol Lozano i Nico Melamed i els davanters Moha, Víctor Campuzano i Max Marcet participaran en aquesta arrencada de pretemporada i, durant els propers dies, estaran plenament integrats en la dinàmica del primer equip. Ara dependrà d’ells ’guanyar-se’ l’oportunitat i demostrar que tenen més recorregut i lloc al primer equip. La competència serà ferotge però és una declaració d’intencions del nou preparador i no només una mesura cosmètica.

La presència de l’ADN blanc-i-blau també s’ha de sumar els futbolistes del primer equip formats a la base com Javi López, David López, Dídac Vilà, Óscar Melendo, Sergi Darder, Marc Roca, Adrián Pedrosa, Lluís López, Álex López, Pipa i Javi Puado. A manca de fitxatges, de moment, les novetats venen des de la base. No és casual i no cal oblidar que les grans alegries de la darrera dècada han vingut de la mà de futbolistes fets a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)