Espanyol

espanyol

parla el director general corporatiu

Guasch: “Borja? Si no paguen la clàusula, no sortirà”

Espanyol. “Ens hem d’acostumar a ser una mica seriosos. És jugador nostre i emblema del club”, diu el mandatari que també ha enviat un missatge a l’Atlético per Hermoso “Podem parlar però partint de la clàusula”

El futur de Borja Iglesias està en l’aire però el director general corporatiu de l’Espanyol, Roger Guasch, es mostra tranquil.”Espero saludar demà a Borja Iglesias. Hi han notícies al mercat però, el dia d’avui, no tenim cap apropament ni cap oferta. És el que hi ha realment ara mateix. El que passi d’aquí a tres dies no sé què passarà”, ha explicat el mandatari en una entrevista aquesta nit al Tu diràs de RAC 1. Tot i això, deixa clar la postura del club que depèn d’exigir els 28 milions de la clàusula. “Borja és un jugador que, tot l’staff tècnic, ha apostat decididament per ell. Se li va fer un contracte de quatre anys amb una clàusula una mica més baixa i, en part, per això va triar l’Espanyol. Té una clàusula i ens hem d’acostumar a ser una mica seriosos. El posicionament del club és clar: si no paguen la clàusula, no sortirà. És jugador nostre i un emblema del club. És una persona amb una humanitat encantadora i que li desitjo èxits a l’Espanyol” i ha seguit insistint que, ara, no veu a Borja fora de l’Espanyol. “El jugador ens ha dit que està molt bé a Barcelona, en públic i en privat, i no tenim res de tot això. El Betis no ha trucat a l’Espanyol”.

Mario Hermoso.

Mateix discurs i posicionament amb la situació de Mario Hermoso. El central és una peça cobejada per l’Atlético però l’Espanyol i la seva directiva tenen molt clar com gestionar aquesta situació.”Li queda un any de contracte i és lícit que ell vulgui millorar però parlem sobre el número de la clàusula i no sobre ofertes. La resposta és que nosaltres volem parlar sobre la clàusula. Que després l’ajustem, un milió menys, però partint de la clàusula, no d’una oferta i això és el que jo vull dir: respecte”, ha argumentat Guasch que seguia amb el seu fil argumental. “L’Espanyol traurà el màxim que pugui pel bé de l’Espanyol i els seus interessos. Silenci absolut i confidencialitat que és el que toca. D’això se’n diu professionalitat. No cal explicar si es puja un o si es baixa dos. Ara estem eliminant això per respecte al jugador, pel club i per tothom”, ha dit sobre el secretisme en què s’està portant aquesta negociació com altres temes de mercat. “Hi ha hagut oferta de l’Atlético per Mario Hermoso. Negociació? Ho podem parlar a partir de la clàusula”, ha rematat deixant clar que ara mateix les posicions entre l’Atlético i l’Espanyol estan distanciades. I és que l’oferta inicial de l’Atlético era inferior als 15 milions d’euros.

Forts en el mercat.

Ara l’Espanyol s’està posicionant en el mercat i una de les claus és l’ampliació de capital que ja està activa des de l’1 de juliol i que es tancarà en la propera assemblea d’accionistes. “Tancarem la temporada 18/19 amb una mica de benefici però sense la necessitat de vendre. No la tenim i això és molt important. Amb la sortida del Leo i altres coses que hem fet no ho necessitem. També han crescut els ingressos televisius per quedar setens. La venda de jugadors que estaven pressupostades, en 20 milions d’euros, ara ja ho tenim. Podem demanar les clàusules. I podem fer el que vam fer amb el David López, l’any passat, que van rebre una oferta molt baixa i van dir que era una falta de respecte a l’Espanyol. Ens estem guanyant el respecte.

Europa League.

“La balança és positiva econòmicament si passem a la fase de grups i també, emocionalment, per aquest grup de futbolistes. S’han de guanyar els partits i confio en l’equip que tenim. Hi ha una ambició molt maca i realista. Estem tornant a aprendre a estar a Europa”.

Campanya d’abonaments.

“Estem ara en 12.200 abonats sense comptar les domiciliacions. Sembla que hem parat la sagnia de 1.800 socis menys i esperem poder recuperar la caiguda de l’últim any. Cobrar per l’Europa League? Ni ens ho hem plantejat. Hauria estat un despropòsit”.

Jugar tres competicions i el desgast.

“El risc és una part que hem d’acceptar i ho hem de treballar bé. Confio en els tècnics que tenim. A més la plantilla d’ara és millor que l’ha de l’any passat. Els jugadors han crescut, tenim un gran entrenador i un gran planter. Després si ens podem reforçar, perquè surten jugadors, doncs confíem en què l’encertarem.

Fitxatges.

“Estem treballant en silenci i amb confidencialitat. Aquest és el camí. Si diem el nom d’un jugador valdrà més per una declaració mal dita. Els fitxatges dependrà de les sortides. Hi han posicions que s’ha de cobrir i s’està treballant”.

Futur de Marc Roca.

“La nostra intenció és que segueixi amb nosaltres i que la il·lusió que ha tingut en l’Europeu la tingui en la fase de grups”.

La marxa de Rubi.

“Una cosa que em va ensenyar l’Òscar Perarnau és que el futbol és així. Ara mirem en futur i confiem en David Gallego. Tenim un gran projecte que estem construint”.

Wu Lei.

“Anirem veien coses i estem tancant acords. Encara estem en negociacions i això fa un any no ho teníem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)