Espanyol

mercat

les sortides de borja i hermoso

Melendo: “És normal que hi hagi interès en els nostres jugadors”

Pretemporada. L’Espanyol ha tornat aquest matí a la feina, amb les primeres revisions mèdiques. El davanter del planter no vol parlar de sortides però les considera lògiques per la gran temporada que s’ha fet

L’Espanyol ha tornat a l’activitat en el seu primer dia de pretemporada. L’horitzó competitiu està fixat en el 25 de juliol, data de la primera prèvia de l’Europa League. Aquest matí el primer grup de jugadors ha passat les rutinàries revisions mèdiques i a la tarda tocarà suar la samarreta en la primera sessió de David Gallego al capdavant de l’equip. Un entrenament on totes les mirades estaran fixades en si Borja Iglesias estarà sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque o bé ja enfilarà camí cap al Betis. Esperant esdeveniments, aquest matí ha parlat Óscar Melendo, un dels màxims exponents del planter blanc-i-blau que ha tocat els temes de l’actualitat blanc-i-blava.

Marxa de Rubi.

Marxa de Rubi.

“Rubi és passat i hem de pensar en aquesta temporada que és molt il·lusionant i tenim ganes de fer quelcom històric com l’anterior.

Gallego.

“És un entrenador que arriba del planter, com molt de nosaltres, és un bon tècnic i ara toca pretemporada i posar les cames fortes perquè d’aquí a tres setmanes tenimel primer partit de l’Europa League”

Sortides.

“He parlat amb molts companys però no d’aquest tema. Això és personal i tant de bo puguin seguir amb nosaltres. És normal que hi hagi interessos després de la bona temporada que vam fer”.

Tres competicions.

“El més important és posar-se a to perquè la temporada es farà llarga i després competir bé i dosificar esforços”.

Gallego i el sistema de joc.

“El sistema de joc de Rubi i Gallego són semblants. Ara tenim tres setmanes per preparar-ho i molts companys ja l’hem tingut i ja sabem com funciona”.

Europa League.

“És una primera eliminatòria difícil i molts debutem a Europa”.

Jugadors de casa.

“Hi ha molta gent del planter i tenim un tècnic que creu en ella”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)