Espanyol

Darder: “Serem competitius amb Borja o sense ell”

Espanyol.El mig espera que el gallec es quedi però és clar. “Espero que no marxi però 28 milions són molts diners. Crec que tots els equips creixen mitjançant les vendes”

El migcampista de l’Espanyol ha passat, aquesta tarda, pels micròfons del Tot gira de Catalunya Ràdio. El balear ha estat qüestionat pel futur de Borja Iglesias. El gallec és una de les grans peces cobejades del mercat blanc-i-blau. “A tots ens agradaria que Borja es quedés. Ell està content aquí però sabem com és el futbol. Tant de bo no marxi però 28 milions són molts diners. Crec que tots els equips creixen mitjançant les vendes. Cal portar un altre jugador al seu lloc i s’ha acabat. Dit això, espero que es quedi. Li fem bromes sobre la seva marxa però són coses del futbol. Ell està tranquil i entrenant. Borja és jugador nostre. L’equip serà competitiu. Si es queda Borja, serà competitiu i si marxa en portaran un altre que també ho serà”. El balear també ha parlat del nou fitxatge: Bernardo Espinosa. “Content que hagi arribat, és un jugador amb experiència”.

Més enllà d’això el migcampista ha tocat altres punts de l’actualitat blanc-i-blava.

Europa League.

“El 25 de juliol tenim un partit important i ens hem d’adaptar com més aviat millor a les noves variants tàctiques del nou tècnic. Cada partit és decisiu i més com està la lliga espanyola. No tenim el temps de preparar de manera física amb 20 dies de marge. Ara hem de pensar en els dos primers partits i després la resta. Hem de ser conscients que no podem jugar amb 11 jugadors i cal tenir una plantilla amplia i tota la plantilla ha d’estar preparat perquè no pots jugar 60 partits a alt nivell. L’equip està preparat. Sabem que és un any il·lusionant però també dur. Jugar, cada tres dies, és el millor del futbol. És entrenar i jugar.

David Gallego.

“Les persones no canvien i el que l’ha portat a primera ha estat la seva manera de treballar i la seva manera de ser. Nosaltres ens hem d’adaptar a ell i ell a nosaltres. Gallego és ofensiu com Rubi la proposta és similar”

Sortida de Rubi.

“Em va sorprendre molt perquè ell estava molt a gust aquí i content. Però, al final, el futbol és així. Et posen un nou contracte que pot ser millor i has de decidir. No volia que se n’anés perquè li tenia molta confiança. Però si marxa la gent és que pensa que serà millor per ell anar al Betis. Nosaltres desitjar-lo sort i tirar endavant. Rubi és perico i tots ho sabem. Hauria vist coses que no li han agradat, que no les sé, o bé que en l’altre club hi havia coses millor. A mi, quan vaig marxar del Màlaga, també em van matar quan altres futbolistes també ho havien fet. Però el futbol és així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)