Espanyol

Víctor Sánchez “Borja? Si paguen la clàusula, no podem fer res”

Espanyol. El rubinenc espera que el davanter gallec es quedi a l’Espanyol. Ara mateix, i segons les seves sensacions, el veu més dins que fora

Víctor Sánchez ha comparegut aquest matí des de l’hotel de concentració a TorreMirona. El rubinenc ha respost a les qüestions relacionades amb el futur de Mario Hermoso i Borja Iglesias. Tot i això, ara mateix, l’atenció està concentrada en el davanter. “No tinc la sensació que estigui vivint les últimes hores amb ell. Li preguntem com està i se’l veu tranquil. Ha vist la part complicada del futbol i buscava estar a l’elit. L’any passat ho ha aconseguit. Si, al final canvia d’aires, li desitjarem el millor del món. No tinc la sensació que se’n vagi segur o d’aquí poc”, ha explicat un dels capitans. Borja ha decidit no parlat aquests dies de concentració esperant com es resolt el seu futur.” Ell ara no vol parlar ni estar angoixat en situacions que no li poden ajudar. Que no vulgui parlar no vol dir que marxi”.

El Betis, després de traspassar a Pau a la Roma, pot utilitzar aquests diners per pagar els 28 milions de clàusula del punta. “Ens hem de posar en la pell de Borja i si arriba un equip que li paga la clàusula i li fan un millor contracte. Què decidirà ell? Depèn del jugador. Podem aconsellar-li però decideix ell. Si el club paga la clàusula i ell decideix marxar no es pot fer res”, ha reblat el futbolista que considera normal que Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ vulgui a Borja al Betis. “És normal que vulgui jugadors que ja ha entrenat perquè sap el que li poden donar. En el futbol d’elit no hi han normes escrites que això no es pugui fer. Borja és un gran jugador i intentarà portar-se’l allà. Si paguen la clàusula no podem fer res”, ha argumentat.

Mateixa situació per Mario Hermoso. El cas del central s’ha refredat en els últims dies i caldrà veure si l’Atlético torna a la càrrega. “Està tranquil i com Borja. Està agafant ritme. No hi ha res que digui que marxi ja. Si, al final, passa i paguen la clàusula... es farà. Ara estan amb nosaltres i tant de bo ens pugui ajudar” i parlava del central i del davanter. “Són dos jugadors importants. Són dos futbolistes totalment fets. Han millorat en l’aspecte defensiu i Borja molts gols. Són dos futbolistes molt complets. Aquí s’ha anat molts jugadors i hem seguit creixent. No és una cosa que podem controlar”.

Per últim, el capità té clar que han d’estar preparats per la data del 25 de juliol, primer partit de la prèvia de l’Europa League, on l’objectiu és arribar a la fase de grups. “Per nosaltres seria una decepció i hem treballat molt per arribar fins aquí. No ficar-te en la fase de grups seria una pena. Ara l’equip està treballant de valent per agafar les primeres lliçons tàctiques amb David Gallego i arribar a competir amb solvència en poc més de dues setmanes. “Hem de tenir clar els automatismes que ell vol, tenir clar la recuperació després de la pèrdua de pilota. Això ho estem treballant molt però un any és molt llarg i per arribar al dia 25 hem de tenir molt clar aquests conceptes que ell vol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)