Espanyol

espanyol

mercat

Guasch: “Borja? Defensarem fins al final els interessos de l’Espanyol”

Espanyol. El director general no descarta un pagament fraccionat per la venda del davanter gallec al Betis i no es pronuncia sobre el fitxatge de Vargas. “El millor camí és el silenci”

L’actualitat de l’Espanyol passa per la configuració de la plantilla. En les últimes hores dos homes focalitzen l’atenció: Matías, el mono, Vargas i Borja Iglesias. L’argentí s’ha de convertir en el gran fitxatge de l’estiu i el davanter gallec en la gran venda. Els blanc-i-blaus han pujat la seva oferta per l’extrem de Vélez Sarsfield fins a superar la barrera de 10 milions d’euros. L’acord està molt a prop i aquest fitxatge vindrà lligat amb la sortida de Borja Iglesias. Els directius del club ja tenen coll avall que el futbolista acabarà marxant en els dies vinents i, el més segur, és que el gallec no acabi l’estada de pretemporada que està fent l’equip a Torre Mirona. “La confidencialitat en la feina de la direcció esportiva l’hem de respectar perquè el silenci és el millor camí per arribar a bon port”, ha explicat el director general corporatiu de l’Espanyol, Roger Guasch sobre les negociacions amb Vargas. El jerarca s’ha mostrat molt hermètic en parlar de noms o situacions concretes. “Hi ha coses que són públiques i altres potser no, aquest potser no, és el que ens donarà èxit. El silenci és el millor camí per prendre les bones decisions”, ha argumentat sobre l’estat de la venda de Borja al Betis. Tot i això, ara la situació s’encamina per la flexibilitat en els pagaments de l’entitat andalusa. L’Espanyol no baixarà dels 28 milions que marca la clàusula i ara és buscar un punt d’equilibri en els terminis del traspàs. Un dels punts que poden agafar forma és pagar en tres terminis però en un mateix any. “La clàusula és la clàusula. L’acord al qual es pugui arribar al final ha de tenir els interessos de l’Espanyol per endavant. La decisió final es protegirà l’interès del club”, ha dit Guasch de manera críptica però sense tancar-se a un pagament a terminis que fa unes setmanes semblava impossible. En tot cas, el primer pagament ha de ser important per afrontar la compra de Vargas. “La clàusula és la clàusula i la decisió que prengui l’àrea esportiva vetllarà pels interessos de l’Espanyol. El Borja és jugador de l’Espanyol i està implicat”, ha reblat el mandatari a manera de mesura profilàctica. I tampoc s’ha volgut posar pressió sobre quan es tancaran els fitxatges. “L’Espanyol farà la despesa que pugui i necessària per tenir un equip competitiu. Vosaltres poseu una pressió i nosaltres no ens la posarem. Treballem en silenci. Ens hem professionalitat i tots ens hem d’acostumar. La millor forma és estar callats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)