Espanyol

espanyol

mercat

Última empenta per a Borja i Matías Vargas

Mercat.La marxa del davanter al Betis i l’arribada de l’extrem de Velez seran un fet aviat tot i això, Carlos García Pont, apel·la a la prudència “No diguis blat fins que no estigui al sac i lligat”

L’Espanyol segueix treballant en la sortida de Borja Iglesias i l’arribada de Matías Vargas. Ara mateix aquests són els dos punts calents que hi ha en la taula de negociació. Un desenllaç que pot ser imminent malgrat la prudència que ha de moure’s en aquests casos. El vicepresident del club, Carlos García Pont, ha fet un repàs de l’actualitat centrada en aquests dos noms. Primer Borja Iglesias. El Betis busca les fórmules de pagament per acontentar l’Espanyol. “No diguis blat fins que no estigui al sac i ben lligat. Hi ha converses. Estem parlant de condicions i fins que les dues parts no estiguin d’acord no es tancarà. Sempre intentem que els acords siguin beneficiosos per les tres parts i fins que això no arribi no signarem”, ha explicat el mandatari que tot i això, i de manera indirecta, veu al gallec més fora que dins de l’Espanyol. “No crec que es trenqui tot, però de moment el Borja és jugador de l’Espanyol i serà així fins que no s’arribi a un acord. En les 48 hores vinents es podria tancar tot però el Betis pot dir que encara no pot. Es farà si el Betis accepta unes condicions que nosaltres pensem que són bones per ells i per nosaltres.” Malgrat això, també tenia un missatge cap al Betis. “Si Borja es queda, tindrem un gran jugador i si marxa tindrem recursos per fer altres coses”.

D’una sortida, com la de Borja, a l’entrada de Matías Vargas. L’Espanyol té molt avançada la contractació de l’extrem de Velez Sarsfield. Les últimes hores han de ser decisives per tancar la compra del futbolista i arribar a una entesa en la forma de pagament dels terminis. “És una altra conversa que s’està mantenint. Fins que no estigui lligat no es pot donar res per fet. Soc moderadament optimista”, ha dit García Pont. El cert és que les dues situacions estan molt avançades i a punt d’arribar a una entesa total.

En un altre ordre de coses, més lluny està la marxa de Mario Hermoso. El club no té notícies de l’Atlético de Madrid. “Si l’Atlético, no es mou una mica, no passarà res. En aquest moment no hi ha converses” i més fred està la contractació del porter.”Hi ha coses sobre la taula però no hi ha res que estigui a prop de tancar-se”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)