Espanyol

La marxa del central

pendent dels últims serrells

Hermoso ultima la seva sortida a l’Atlético

Mercat. L’Espanyol i el conjunt madrileny estan en la recta final per tancar un acord per la venda del futbolista. L’únic punt de divergència està en les variables

Mario Hermoso està vivint les seves últimes hores com a jugador de l’Espanyol. El central, que fa setmanes ja té un acord tancat amb l’Atlético, només està a l’espera que els dos clubs es posin d’acord en el preu de la seva sortida. L’Espanyol havia desestimat la primera oferta de l’Atlético que no passava dels 15 milions d’euros. Però en les darreres hores el club ’colchonero’, com vam informar en la nostra edició de dissabte, ha tornat a la càrrega per fer-se amb el central. La negociació afronta hores decisives per arribar a bon port. Ara mateix el fix que estaria disposat a pagar l’Atlético està al voltant dels 25 milions d’euros però l’Espanyol vol unes variables addicionals per assolir els 30 milions d’euros. És el que s’està parlant en aquests moments. Unes variables en funció de partits jugats o classificació per la Champions dels madrilenys. És a dir, una bonificació fàcilment realitzable. Cal recordar que el futbolista acaba contracte amb l’Espanyol el 2020 i té una clàusula de 40 milions. La meitat dels seus drets són del Real Madrid. El central va arribar sense cost a l’Espanyol procedent del filial blanc. En dos anys, al club blanc-i-blau, s’ha convertit en un dels centrals de més futur del panorama futbolístic i és un dels centrals habitual amb la selecció espanyola.

Ara la gran pregunta, i vist com està d’avançada la negociació, és si Hermoso acabarà jugant el primer amistós de la pretemporada davant el Peralada aquest tarda, 19.30 h. Ahir, David Gallego, va deixar clar que comptava amb el central com amb Borja Iglesias per jugar davant el conjunt empordanès. “Són jugadors nostres”, va reblar. Ara, l’estat avançat de les negociacions pot obligar al tècnic a canviar de parer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)