Espanyol

mercat

les situacions de Roca, Hermoso i roca

Rufete: “Hermoso? Estem avançant però no hi ha res tancat”

Mercat. Reconeix que Atlético i Espanyol segueixen parlant per la venda del central. Diu que no hi ha cap proposta per Marc Roca i censura a Rubi. “No parlo de jugadors que no són meus”

El director de futbol professional, Rufete, ha reconegut que la negociació per la venda de Mario Hermoso està en la seva final “Estem avançant en les negociacions i de moment no hi ha res tancat. Sempre hi ha petits i grans problemes. Són negociacions molt altes però, si anem avançant, vol dir que ens estem apropant”. Ara mateix, els serrells de l’operació estan en les variables. Una operació que tindrà un mínim de 25 milions d’euros més unes variables que pujarien l’operació cap als 30 euros. Més distant s’ha mostrat amb la sortida de Marc Roca davant un interès del Bayern de Munic per fer-se amb el migcampista. “No tenim cap constància de res. Si, haguéssim rebut una oferta, ho diríem”.

Si la situació d’Hermoso sembla més a prop, la de Borja Iglesias al Betis està en punt mort. Fins i tot Rufete ha llançat un missatge a Joan Francesc ’Rubi’ que parlava públicament del davanter gallec fa un parell de dies. “Jo em fixo en el que faig i no parlo d’un jugador que no tingui. Amb Borja estem en el mateix punt. Borja és conscient, i Mario també, que el club es jugui moltíssim. A partir del 25 volem fer història i els jugadors estan ’a tope’ amb nosaltres. El final del trajecte no sabem el que serà. El que intentarem és que guanyin les tres parts. La nostra postura seguirà sent la que tenim”, ha reblat. És a dir, tenir una situació ferma en el mercat. “El mercat es sorprèn que diguem que no i es posen cara de sorpresos. Ha de ser bo per les tres parts i les tres parts ens inclou a nosaltres”, ha intercedit el vicepresident, Carlos García Pont.

En altres assumptes de mercat, Rufete ha deixat clar que ara, en la primera fase de construcció de l’equip, només necessiten contractar a un porter. “Amb l’entrada del porter, pràcticament, tindrem la primera fase de la planificació feta però ens queda un mes i mig de mercat i es poden obrir altres alternatives. Però la nostra il·lusió és entrar en fase de grups”. El director tècnic també ha explicat que no té constància d’un interès d’Osasuna per Hernán Pérez i que Pol Lozano i Campuzano estaran amb el primer equip però amb fitxa del filial per tenir minuts cada setmana i no congelar la seva progressió.

Per últim, la contractació de Rosales està aturada i Gallego vol veure l’evolució de Pipa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)