Espanyol

oficial

L'espanyol es reserva un 20 % dels drets

Hermoso marxa a l’Atlético

Mercat. L’Espanyol tanca la sortida del central al conjunt madrileny per 25 milions més 4 en variables. El club blanc-i-blau es reserva un 20 per cent d’una futura venda del central

Mario Hermoso ja és nou jugador de l’Atlético de Madrid. El central, que ha passat la revisió mèdica aquest matí amb el seu nou equip, ja és a tots els efectes jugador del conjunt colchonero per les properes cinc properes temporades. El futbolista feia setmanes que tenia tancat un acord amb el conjunt madrileny però fins avui l’Espanyol i l’Atlético s’han posat d’acord en els detalls de la venda. Finalment, l’internacional marxa cap al club del Metropolitano a canvi de 25 milions més 4 en variables fàcilment assumibles en funció del seu rendiment esportiu. Les avantatges per a l’Espanyol no acaben pas aquí. També hi ha un percentatge del 20 per cent en el cas d’una futura venda, segons uns trams econòmics establerts.

És la venda més cara de l’entitat blanc-i-blava. Supera els 20 milions que va pagar, l’últim estiu, el Vila-real per Gerard Moreno. Tot i això, cal tenir en compte que la meitat dels diners de la venda aniran a les arques del Real Madrid. El club blanc tenia la meitat dels drets econòmics del futbolista. Un jugador que va arribar fa dos anys a l’Espanyol procedent del Castilla de segona b sense cap cost econòmic. En dos anys s’ha convertit en internacional habitual amb Espanya i un dels centrals amb més projecció de la lliga. Hermoso només li restava un any de contracte amb l’Espanyol i el club ha mantingut una postura ferma abans de cedir a les pressions de l’Atlético que, d’inici, només havia oferit una quantitat inferior als 15 milions d’euros. Una quantitat molt allunyada dels 40 milions de la seva clàusula de rescissió. Al final, tots dos clubs ha arribat a un punt mitjà per segellar un acord per un futbolista que només li restava un any de contracte amb el conjunt barceloní. Hermoso veurà com els seus emoluments salarials s’adeqüen a la seva qualitat actual. A l’Espanyol tenia un dels sous més baixos. En tot cas, el club blanc-i-blau ha fet un dels millors negocis de la seva història però ara es veu obligat a trobar un central de categoria per ocupar el buit que deixa el madrileny. Un central que era una de les peces claus de Simeone per reforçar la defensa de l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)