Espanyol

presentació

les motivacions del central

Hermoso i el seu nou repte

Presentació. “Quan em vaig posar la samarreta de l’Espanyol estava molt il·lusionat com ara tenir la de l’Atlético i aspirar a més. No vull parar”, ha dit sobre les seves noves motivacions

La venda de Mario Hermoso cap a l’Atlético es feia oficial poc abans de les dues i deu minuts després el futbolista era presentat com a nou jugador colchonero. El central marxa de l’Espanyol deixant 25 milions d’euros amb unes variables de quatre milions més. El conjunt blanc-i-blau també ha arrencat un 20 per cent d’una futura venda. Una bona negociació on els catalans han sortit guanyant econòmicament per un futbolista que acabava contracte el 2020. “No m’ho vaig pensar quan em van dir la proposta i estic desitjant començar a treballar. És un repte per a mi”, ha dit el central en la seva presentació feta fa uns minuts. El fet de tornar a la seva ciutat també ha estat un al·licient pel defensa. Les motivacions d’Hermoso són clares. El futbolista fa un salt esportiu, jugarà la Champions, i també econòmic on cobrarà un salari al voltant dels tres milions d’euros nets. La pressió i el fet d’agafar el relleu d’homes com Godín, de qui portarà el dorsal 22, no el preocupa. “No és cap pressió, és un repte bonic. Diego ha estat un emblema del club i quina millor manera que seguir fent història i aquest camí. Tinc ganes de seguir creixent”. En aquest sentit, la seva incorporació era una prioritat per a Simeone, el seu nou entrenador. “Des del primer moment que em va arribar l’oportunitat de venir a l’atlético no m’ho vaig pensar i no em vaig plantejar res més”.

El futbolista també ha parlat de les llargues negociacions per tancar la seva marxa. Aquí, l’Espanyol ha fet valer la seva postura en un clar i evident canvi de rumb en el mercat. “Sempre queden coses per tancar però estava molt tranquil. Ara estic content amb la decisió. Són coses que passen entre clubs, l’Espanyol havia d’acceptar les condicions i l’Atlético oferir-ne d’altres. És una negociació”, ha reblat. El central també va ser qüestionat pel seu passat al Real Madrid on es va formar. “No puc esborrar el meu passat. Vinc amb la il·lusió de posar-me aquesta samarreta i el respecte me’l guanyaré en el camp”.

Per últim, ha tingut unes paraules pel seu antic club. “Quan em vaig posar la samarreta de l’Espanyol estava molt il·lusionat com ara tenir la de l’Atlético i aspirar a més. No vull parar. L’entrega, la lluita i la constància és el que m’identifica i crec que això també ho té l’Atlético”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)