Espanyol

europa league

l'adversari de la prèvia europea

L’Stjarnan serà el rival de l’Espanyol

Europa League. Han eliminat al Levadia (3-2) després d’un partit boig resolt a la pròrroga i s’enfrontaran als blanc-i-blaus el 25 de juliol

L’Espanyol ja coneix el seu primer rival de la prèvia de l’Europa League en el seu retorn a una competició del vell continent després de 12 anys. Serà l’Stjarnan que ha necessitat tirar d’èpica i segellar la seva classificació en l’últim minut de la pròrroga gràcies a un gol de Brynjar Gauti Gudjonsson. Els islandesos jugaran el 25 de juliol al RCDE Stadium i la tornada serà l’1 d’agost a reikiavik. Els estonians, però, han pagat cara la seva eliminació. Estaven obligat a remuntar un 2-1 advers de l’anada. Yevgeni Osipov ha marcat en el minut 16 per avançar al conjunt local. Deu minuts només han trigat els islandesos a posar l’empat gràcies a Thorsteinn Mar Ragnarsson. Un resultat suficient per eliminar al Levadia. Els islandesos ho tenien tot a favor i, fins i tot, s’han mostrat més agressius a l’hora d’atacar però el guió ha saltat pels aires en el minut 89’. De nou, Yevgeni Osipov, autor del primer gol, ha culminat una bona contra per forçar la pròrroga. Dmitri Kruglov, de penal, ha semblat tancar el partit de manera favorable pels estonians però, en el minut 120 Brynjar Gauti Gudjonsson signava el definitiu 3-2 que, amb el valor doble dels gols a fora de casa, ha donat la classificació als islandesos. Stjarnan serà l’adversari de l’Espanyol el dijous 25 de juliol. El retorn a Europa després de 12 anys.