Espanyol

presentació

la quarta incorporació

Andrés Prieto: “Diego López és un referent”

Presentació. “No vinc a treure el lloc a ningú sinó a fer el meu camí”, ha explicat el porter que arriba amb l’aval de David Gallego amb qui ja va coincidir al filial blanc-i-blau

Andrés Prieto (Alacant, 1993) s’ha convertit en la quarta incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’estiu després del ’Monito’ Vargas, Bernardo i Iturraspe. El porter arriba lliure, torna a l’Espanyol després de dos anys, i signa per dues temporades més una tercera opcional si disputa 25 partits en els dos anys vinents. La seva clàusula serà de 15 milions d’euros. La seva missió serà fer parella amb Diego López i, si l’Espanyol passa a la ronda de grups de l’Europa League, no es pot descartar el fitxatge d’un altre porter.

“Vinc amb molta il·lusió, sento que torno a casa i vinc amb la intenció de deixar l’Espanyol el més amunt possible”, ha explicat l’alacantí en la seva presentació. Un retorn després de dos anys. “Em fa molta il·lusió estar aquí. És un sentiment bonic tornar aquí i veure que tot segueixin igual. El club ha crescut molt en la parcel·la esportiva. No m’ho imaginava però les coses que somien i a vegades passen”. Andrés Prieto té com a ídol de la infància a Diego López. “Des de petit m’he fixat en Diego. És un referent i tinc molt bona relació amb ell. No vinc a treure el lloc a ningú sinó a lluitar per mi i fer els objectius que m’he marcat. La competència serà sana. No hi haurà cap problema, la nostra relació serà sempre bona”. El porter té clar quins aspectes ha millorat des de la seva marxa. “Em vaig formar aquí i el meu primer pas de professional el vaig donar aquí. El que he de millorar és mentalment. Tinc més experiència i vinc més fet, més home. El que estava fa tres anys era més nen”. Una de les claus ha estat David Gallego que coneix bé el porter. “És un tècnic que em coneix perfectament i sap el que li puc donar de l’any que vaig estar amb ell en el filial. Li estic agraït i és una cosa que juga a favor meu” i ha afegit: “Vinc a posar-li les coses difícils al tècnic. Hem de posar tots el nostre granet de sorra i això passa perquè jo doni el millor de mi. La línia és de treball i jugui jo o ell l’important és que l’equip no ho noti.

El porter estarà en la llista de convocats del 25 de juliol davant l’Stjarnan “És un moment bonic per l’aficionat de l’Espanyol i pels que estimem el club. Com a jugador tinc el privilegi de gaudir d’aquest moment dolç del club. Vull gaudir d’aquest tipus de partits. Tornar amb competició europea encara fa més especial tornar a l’Espanyol.

Per la seva banda, el director de futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete, ha parlat de la nova incorporació. “Hem escollit Andrés per diferents motius. El principal perquè vol estar amb nosaltres i té il·lusió. Té treball i exigència i coneix els mètodes de treball, l’àrea de porters i el tècnic. Aviat tenim Europa League i pràcticament hem tancat la fase 1. Ell i Diego fan una parella important de present però també de futur del club”. Tot i això, el mandatari no ha confirmat si es fitxarà un tercer porter. “Estem treballant amb Diego, Adri i Joan. Ara Andrés té més experiència Tenim quatre porters que estan en el primer equip. Després el rendiment decidirà. Diego és l’ànima mater del que han d’aprendre. En present, hem de donar el temps a Adri, Joan o qualsevol més però el Diego i Andrés són els que tenen més experiència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)