Espanyol

mercat

per cobrir la baixa d'hermoso

L’Espanyol busca un central

Mercat. Rufete confirma que l’Espanyol anirà al mercat per buscar un relleu a Mario Hermoso. Un procés que es cuinarà a foc lent en l’anomenada “fase 2” pel director de futbol professional

Ara comença la fase 2 del mercat blanc-i-blau, en paraules del director de futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete. Una fase on el club està pendent de si s’entra o no a Europa League per incrementar el perfil de contractacions. Rufete s’ha referit a Borja Iglesias i l’etern interès del Betis. “Seguim treballant i fins a final de mercat ens queda temps. Ens queda mes i mig i poden passar moltes coses. Pensaven que vendríem a Borja i ha sortit Mario” i sobre una millora de contracte va ser ambigu. “No puc donar una resposta concreta a això”. Ara, amb la marxa de Mario Hermoso, Rufete, ha confirmat que fitxaran un central. “Portarem un altre central. Treballarem en això en aquesta segona fase. Anirem al mercat i ho intentarem i veurem si el mercat ens ho permet”. Un plat cuinat a foc lent i on arribar a la fase de grup de l’Europa League també tindrà el seu pes específic.

Per últim, s’ha referit al rival de la prèvia de l’Europa League. L’’Stjarnan islandès. “És una oportunitat magnífica i hem d’estar alineats. Els jugadors han de pensar en l’objectiu del club. No ens hem d’adaptar al ritme de partit del rival sinó al nostre. Anirem a Islàndia, camp petit i gespa artificial. Tenim ganes que arribi ja”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)