Espanyol

A Suïssa o a les illes Fèroe en la tercera eliminatòria

Espanyol. Si l’equip de Gallego supera l’Stjarnan en el doble enfrontament que comença aquest dijous, se les haurà amb el guanyador de l’emparellament entre el Lucerna i el Klaksvík

El sorteig que es va fer ahir al migdia a la seu de la UEFA, a Nyon, va determinar que el rival de l’Espanyol, si l’equip blanc-i-blau es classifica per a la tercera eliminatòria prèvia de l’Europa League, serà el guanyador de l’emparellament entre el FC Lucerna suís i el KÍ Klaksvík de les illes Fèroe. En cas d’eliminar l’Stjarnan islandès, doncs, els jugadors que entrena David Gallego ja saben amb qui se les hauran. El partit d’anada es disputaria el dijous 8 d’agost a camp visitant i el de tornada el dijous 15 d’agost a l’RCDE Stadium.

L’Espanyol era cap de sèrie en el grup 5, al costat d’equips com l’Sparta de Praga, l’AEK d’Atenes o els guanyadors de les eliminatòries NK Domzale - Malmö, Buducnost Podgorica - FK Zorya Lugansk i Arsenal de Tula - Neftçi PFK, amb els quals no es podia encreuar en cap cas. Sí que podia trobar-se el Trabzonspor, el Bnei Yehuda Tel-Aviv i els guanyadors de les eliminatòries Utrecht-Zrijinski, CSKA Sofia - Osijek, Lucerna-Klaksvík o Honved - Universitatea Craiova. Es pot considerar, doncs, que el conjunt blanc-i-blau ha tingut bona sort.

Abans de pensar en la tercera eliminatòria, però, l’Espanyol ha de passar la segona. I el primer pas l’ha de fer aquest dijous a l’RCDE Stadium, contra l’Stjarnan d’Islàndia. “És un partit molt important, aquesta setmana estem treballant de manera especial perquè hi volem arribar en les millors condicions. Volem ser a la fase de grups de l’Europa League. Comença una carrera de sis partits i la meta és molt atractiva”, manifestava una estona abans que se sabés el resultat del sorteig de Nyon el porter blanc-i-blau Diego López. “Hem de respectar l’Stjarnan. Màxima humilitat i a fer el nostre joc. Volem arribar amb la màxima informació del nostre rival i sortir molt motivats. Comencem a casa i, després de no haver vist competició europea durant molt de temps, per a la nostra gent ha de ser especial. La connexió entre la grada i l’equip és vital. Espero que hi hagi ambient europeu a l’estadi i que no deixem res a l’atzar”, va comentar també.

Diego, que farà 37 anys, està a punt de començar la cinquena temporada a l’Espanyol i ha estat escollit en el grup de capitans pels seus companys. Assegura que es troba bé físicament i mentalment. “Tinc ganes de seguir jugant. L’important és no perdre la il·lusió de quan comences”, va sentenciar.

DIEGO LÓPEZ

Volem arribar en les millors condicions al partit de dijous. Comença una cursa de sis partits i la meta és molt atractiva

LES DATES DE LA TERCERA ELIMINATÒRIA

Hem de respectar l’Stjarnan. Màxima humilitat, sortir motivats i fer el nostre joc. Espero que hi hagi ambient europeu a l’estadi
8
d’agost.
L’Espanyol jugaria com a visitant el partit d’anada, contra el Lucerna o bé el Klaksvík.
15
d’agost.
El partit de tornada es jugaria a l’RCDE Stadium, el dijous previ a l’inici de la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)