Espanyol

‘Fan zone’ abans de jugar contra l’Stjarnan

Espanyol. El club habilitarà taquilles perquè els aficionats que no han rebut els abonaments puguin retirar les entrades

Aquest dijous, a partir de les 19.30 hores, en la prèvia del partit contra l’Stjarnan, d’Islàndia, que representarà el retorn de l’Espanyol a la competició europea després de molts anys, els aficionats blanc-i-blaus podran gaudir d’una fan zone davant l’RCDE Stadium. Hi haurà diferents tallers, veles, animació infantil i juvenil i inflables.

Per una altra banda, abans d’aquest partit, demà, de les 10 a les 19 hores, i el mateix dijous, de les 10 a les 20 hores, la directiva blanc-i-blava habilitarà dues taquilles a l’RCDE Stadium per tal que els aficionats espanyolistes que encara no han rebut els seus abonaments renovats puguin retirar l’entrada corresponent a la seva localitat. Les taquilles habilitades seran les números 11 i 12 i, si calgués, s’obriria, per a la mateixa finalitat, la taquilla número 10. L’entrada correspondrà a la mateixa zona, fila i seient de l’abonament que s’hagi adquirit i el seu ús equivaldrà a l’ús de l’abonament. L’Espanyol assegura que la campanya de captació de socis continua evolucionant molt favorablement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)