Espanyol

Tornada a la feina

Femení. Després de les vacances, ahir es va posar en marxa l’equip que entrena Salvador Jaspe, amb les primeres revisions mèdiques

Les jugadores blanc-i-blaves ja han acabat les vacances i, durant els primers dies de la pretemporada, es dividiran en tres grups per passar per diferents punts de treball. El primer, format per Brenda, Baudet, Letti, Mariajo, Kaeli, Kenni i Xènia, es va citar ahir al matí a la clínica Corachán per sotmetre’s a les habituals revisions mèdiques, entre les quals una analítica completa, les revisions oftalmològica i cardiològica i la prova d’esforç. Posteriorment, el grup es va desplaçar a la ciutat esportiva Dani Jarque per continuar les proves físiques. La resta de les jugadores farà els tests entre avui i demà.

El primer amistós de la pretemporada de l’Espanyol femení tindrà lloc el 7 d’agost, a les 18 hores, contra el Sant Gabriel, a la Dani Jarque. El Pardinyes, el Saragossa i l’Inter seran els següents rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)