Espanyol

Granero recorda l’‘Alcorconazo’

Espanyol.El migcampista no se’n refia de l’Stjarnan i posa com a exemple l’eliminatòria de copa que va perdre, quan jugava al Real Madrid, contra un equip suposadament molt inferior

El migcampista de l’Espanyol Esteban Granero ha demanat prudència davant la suposada inferioritat de l’Stjarnan, el primer rival de l’equip blanc-i-blau en la fase prèvia de l’Europa League. Granero ha recordat la derrota que va patir amb el Real Madrid contra l’Alcorcón en la copa de la temporada 2009-10, coneguda com a l’‘Alcorconazo’. “Vaig jugar a Alcorcón amb el Madrid. Els partits s’han de disputar i competir, respectant sempre tots els rivals. La il·lusió del contrari que tindrem dijous al davant serà màxima. Nosaltres no podem ser menys que ells”, ha manifestat.

El migcampista ha reconegut, però, que la intenció de l’Espanyol és deixar encarrilada l’eliminatòria aquest dijous, a l’RCDE Stadium. “Ho afrontarem com si fos a partit únic. Intentarem guanyar per la màxima diferència, és la mentalitat que ens caracteritza”, ha dit, en aquest sentit. D’altra banda, Esteban Granero ha valorat el treball “atípic” d’aquesta pretemporada, que ha estat més curta que de costum, per poder preparar la fase prèvia de l’Europa League. “Hem fet un entrenament físic fort i d’adaptació tàctica al nou entrenador. Hem fet passos ràpids i estem molt preparats. Arribem amb garanties”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)