Espanyol

Operació congelada

Espanyol. El vicepresident García Pont va confessar que les negociacions per Borja no han canviat des de fa setmanes i que Calero és una de les opcions per a la posició de central

El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, va repassar ahir, en la presentació d’un nou patrocinador, iFlytek, l’actualitat del mercat del conjunt blanc-i-blau, fent especial atenció al cas del davanter Borja Iglesias. “Les coses estan igual que fa una o dues setmanes. Nosaltres vam fixar unes condicions i no ens hem mogut, així que ara esperem la seva resposta. Només si les coses són bones per a les tres parts arribarem a un acord”, va declarar García Pont.

En l’apartat d’altes, el club entrenat per David Gallego no tanca la porta a noves incorporacions. Segons va confessar el vicepresident, l’Espanyol manté Calero, jugador del Valladolid, com una de les opcions per a la defensa: “És una de les alternatives que tenim. S’ha negociat, però fins que s’arribi a un acord no es pot dir res.” En ple agost, l’entitat del RCDE Stadium manté opcions de traspassos al cim de la taula, però el seu vicepresident confia a no haver d’anar a última hora: “Esperem no haver de fitxar al setembre, però no ho podem controlar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)