Espanyol

Victòria amb dedicatòria

Europa League. L’Espanyol va fer un pas de gegant per eliminar el Lucerna després de vèncer amb gols de Ferreyra, Dídac i Vargas, en un dia molt especial per a l’entitat blanc-i-blava

lucerna 0 espanyol 3

LUCERNA:Müller; Schwegler, Lucao, Circkovic, Sidler (Ndiaye 61’); Kakabadze, Voca, Ndenge, Schulz; Demhasaj (Margiotta, 78’) i Eleke (Tia, 89’).ESPANYOL:Diego López; Javi López, Lluís López, Naldo, Dídac Vilà; Melendo, Víctor Sánchez, Marc Roca (Darder, 61’), Pedrosa (Vargas, 66’); Ferreyra (Wu Lei, 71’) i Borja Iglesias.GOLS:0-1 (28’) Ferreyra. 0-2 (59’) Dídac Vilà. 0-3 (89’) Vargas.ÀRBITRE:Fran Jovic.T.G.:als locals Ndenge i Eleke; i als visitants Pedrosa, Víctor Sánchez i Dídac Vilà.

Les cames encara pesen i el joc no acaba de fluir. És normal. Tot i estar disputant ja competició oficial, l’Espanyol encara està en ple període de preparació i, a banda d’estar lluny del to físic adequat, a l’equip encara li queden per fer molts ajustaments. Però tot i els condicionats, amb la classificació per a la fase final de l’Europa League com a objectiu, el conjunt de David Gallego és conscient que no té marge d’error i que haurà de suplir amb ambició i concentració tots els desavantatges que té al davant.

De moment, però, va pel bon camí, i després de superar l’Stjarnan en l’eliminatòria anterior, ahir va deixar la següent pràcticament sentenciada en superar el Lucerna amb contundència en un partit especial per la coincidència amb el desè aniversari de la mort de Dani Jarque.

Tot i el marcador final, però, el partit va caldre mastegar-lo amb paciència. I és que tot i que al Lucerna se li pressuposava major qualitat que a l’Stjarnan –i la van deixar intuir amb alguna galopada d’Eleke–, els suïssos van plantejar el partit tancats al darrere amb l’únic objectiu de reduir els espais a l’atac blanc-i-blau. I el cert és que l’Espanyol no n’hi va trobar gaires, d’espais, en el primer temps, si bé va tenir la fortuna d’obrir la llauna en la primera ocasió que va tenir quan després de gairebé mitja hora de circulació lenta i estèril, Melendo i Ferreyra van trobar un forat. El 0-1 de l’argentí, en estat dolç de cara a gol, va alliberar l’Espanyol, que després de la represa va mostrar una millor versió. Perquè al darrere Diego López va seguir sent un espectador més, però en atac els catalans es van mostrar molt més vius. Només començar, Borja no va poder superar el porter després d’una bona jugada de Marc Roca, una fortuna que sí que va tenir Dídac en el minut 59, en aprofitar un altra bona assistència del 21. Gran partit del migcampista del planter, precisament ahir que el seu dorsal va estar tan present al llarg de tota la jornada. I si amb el 0-2 no n’hi havia prou, el Monito Vargas va ampliar una mica més l’avantatge en una acció que deixa entreveure tot el seu potencial.

ELS VESTIDORS

És un bon resultat per al partit de tornada, i a més l’equip segueix creixent en tots els aspectes
David Gallego
En la segona meitat hem aconseguit tenir la pilota; així sabíem que finalment trobaríem espais
Facundo Ferreyra
M’he sentit bé, cada cop amb més confiança. Estic content per la victòria i pel treball que ha fet l’equip
Matías Vargas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)