Espanyol

Una aposta decidida

El cinquè. El central Calero, que arriba per suplir Hermoso, va ser presentat ahir després que finalment hagin fructificat les negociacions amb el Valladolid. Arriba a canvi de vuit milions

Era un objectiu de la direcció esportiva des de l’inici de l’estiu, encara més després de la marxa de Mario Hermoso, i, després de gairebé dos mesos de negociacions, l’Espanyol finalment va poder presentar Fernando Calero, que firma per cinc temporades després que el club blanc-i-blau hagi pagat vuit milions al Valladolid. “Sabem que ens pot ajudar i aportar unes qualitats que ens faltaven a la línia defensiva”, va explicar ahir Rufete, que va agrair la predisposició del central per fitxar per l’Espanyol.

Un agraïment en dues direccions, ja que el central val·lisoletà també es va mostrar molt content per l’aposta decidida que fa el club per aconseguir els seus serveis, tot i la seva curta experiència a primera. “Tenia ganes de venir, l’aposta que ha fet el club per mi és gran i ara em toca a mi demostrar-ho sobre la gespa”, va dir Calero, que tindrà una clàusula de 40 milions i que va refusar cap comparació amb el seu predecessor: “Hermoso és un gran jugador, però jo vinc aquí a fer el meu futbol com he fet durant tota la meva carrera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)