Espanyol

Detalls per anar fent boca

Espanyol. Tot i no poder jugar contra l’Stjarnan per culpa del ‘transfer’, Matías Vargas ja ha començat a donar símptomes del que ha de ser un futbolista diferencial per a l’atac periquito

És el fitxatge més car de la història del club, una etiqueta injusta que més aviat explica la realitat d’un mercat inflacionista però amb la qual haurà de conviure el Monito Vargas, la gran aposta de la direcció esportiva aquest estiu, fitxat per marcar les diferències a partir de tres quarts de camp. Tot i això, els 10,5 milions del seu traspàs no semblen trasbalsar gaire un futbolista madur, tot i els seus 22 anys, i que ha vist com ha estat la falta del transfer per jugar la primera fase prèvia de l’Europa League el que dificultava més la seva adaptació al conjunt blanc-i-blau.

Passat l’entrebanc i havent debutat ja en partit oficial –amb gol inclòs–, tot comença a fer baixada per a l’extrem argentí, de qui Gallego espera que sigui un futbolista important. “Té molta personalitat amb la pilota i li agrada associar-se a dalt. És un jugador que pot ser molt determinant”, va dir el preparador blanc-i-blau després de l’últim partit, en què Vargas va necessitar 20 minuts per deixar el seu segell amb un gol marca de la casa: conducció cap a dins i a barraca.

La banda esquerra

Amb Piatti lesionat, el Monito és l’únic extrem pur de la plantilla i Gallego sembla que li té reservada la banda esquerra en el seu 4-4-2 asimètric en què Melendo s’ha erigit en aquesta pretemporada com el titular en el volant dret amb llibertat total per moure’s per dins en atac a l’esquena dels pivots rivals. Per l’altre carril, on en els últims dos partits Gallego ha apostat per avançar la posició de Pedrosa, el Monito ha de ser l’encarregat d’aportar la verticalitat i l’atreviment en l’un contra un que manca a l’equip i que va fer que la direcció esportiva apostés fort per un jugador que havia deixat bones sensacions en la lliga argentina però que encara és un meló per obrir en el futbol del Vell Continent. “De l’únic que m’he de preocupar és de treballar i sumar minuts per agafar confiança, però l’adaptació està sent senzilla”, comentava el futbolista criat a Mendoza, que fins ara ha disputat tres partits amb la samarreta blanc-i-blava, en els quals, a banda del gol, ja va deixar clares les seves virtuts el dia del seu debut contra el Lens francès amb una combinació amb Wu Lei que va acabar amb el gol de Marc Roca des dels onze metres.

L’OPINIÓ DE GALLEGO

Té molta personalitat amb la pilota i li agrada associar-se a dalt. És un jugador que pot ser molt determinant

ARRIBAR I MOLDRE

En el seu primer partit oficial, només va necessitar 20 minuts per anotar el primer gol

RÈCORD

Els 10,5 milions que s’han pagat per ell, el converteixen en el fitxatge més car de la història del club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)