Espanyol

mercat

la venda més important

Rubi ja té a Borja Iglesias

Mercat. El gallec ja està a Sevilla passant la revisió mèdica i en les properes hores es farà oficial l’operació que deixarà 28 milions d’euros a la caixa de l’Espanyol

Borja Iglesias deixarà avui mateix de ser jugador de l’Espanyol per convertir-se en nou futbolista del Betis. El davanter ja està a Sevilla passant la revisió mèdica. La notícia ha de ser oficial ja en les hores vinents. D’aquesta manera acaba un serial que ha tingut pendent tot l’espanyolisme durant els últims dos mesos, des del moment en què des de Sevilla es va filtrar la petició que havia fet Rubi. El traspàs del davanter gallec es tanca de la següent manera després que el grup Rastar donés els detalls de l’operació a la borsa Xina. El Betis abonarà 18,14 milions en els dos dies posteriors a la signatura del contracte, cinc més aquest desembre i altres cinc abans de l’1 de juny de 2020, més 5,9 en impostos. És a dir, el traspàs es tancarà en tres terminis per l’import de la clàusula del futbolista de 28 milions. És la venda més alta en tota la història del club blanc-i.-blau. El Panda debutarà molt probablement aquest diumenge davant el Valladolid davant la seva nova afició. D’aquesta manera acaba un llarg serial que ha durat gairebé dos mesos, els que han passat des que es va saber que els representants del futbolista havien tancat un acord amb el club andalús per petició de Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, el tècnic que el va convertir en el golejador de l’Espanyol en la seva estrena a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)