Espanyol

Gallego: “Borja ja no suma res a l’Espanyol”

Mercat. “És absurd parlar d’un jugador que ja no hi és”, ha dit el tècnic sobre el gallec. Gallego avisa del duel davant del Lucerna: “Hem de treballar duríssim i fer les coses bé per guanyar”

David Gallego ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit entre l’Espanyol i el Lucerna de la tercera ronda prèvia de l’Europa League. El club barceloní arriba amb un marge de tres gols que va marcar en el partit d’anada a Suïssa. “Tot i el bon resultat que hem tret a l’anada sabem que hem de treballar duríssim i fer les coses bé per guanyar. El nostre objectiu és tornar a guanyar”, ha explicat el surienc que no es refia de l’avantatge de tres gols per demà. “De relaxació no n'hi haurà, no existeix ni en els entrenaments i els jugadors saben que juguen un partit oficial i volen que el tècnic segueixi confiant en ells”. Més enllà d’això, el fet de jugar davant del Sevilla diumenge en la jornada inaugural de la lliga obligarà a fer alguna rotació. “Sabem que juguem dos partits en tres dies i això ja ho comencem a tenir en compte. Hem de tenir un equip competitiu també per diumenge”.

Però el gruix de la roda de premsa s’ha concentrat en la marxa de Borja Iglesias. “És un jugador que no està amb nosaltres i jo particularment li desitjo el millor. Ha estat un excel·lent professional fins a l’últim dia. No m’esperava menys. Ara el que em preocupa i m’ocupa són els jugadors que estan amb nosaltres. Tenim molts jugadors amb moltíssim talent. Borja ja no suma més a l’Espanyol i em preocupa zero. És absurd fer preguntes sobre Borja”, ha subratllat. Ara el club està buscant un futbolista per ocupar el seu lloc. “Amb Borja teníem una competència important i ara per mantenir la competitivitat hem de trobar un jugador similar i si no el trobem, doncs no vindrà ningú” i ha posat com a exemple el que va passar amb la sortida d’Hermoso. “És el mateix que va passar amb Mario. Va marxar i hem incorporat un jugador amb molt de nivell”.

Per últim, Gallego també ha reflexionat sobre el partit davant del Sevilla. “La gent no és conscient que l’equip ha començat a competir molt aviat i no tens moltes sessions per entrenar amb tot el grup. En els entrenaments és on creixent els equips i nosaltres no ho tenim perquè ens falten sessions però amb la nostra il·lusió i la força de la nostra gent ho hem de revertir. Això no és una excusa sinó una realitat”, ha confessat i ha reblat. “Això és una carrera de fons però tinc la sensació que farem una grandíssima temporada però les notes es posen a final de curs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)