Espanyol

L’Espanyol i el Sevilla ultimen l’acord per Corchia

Lateral dret. La direcció esportiva buscava algú per competir amb Javi López i, si res no es trenca, aquest serà el francès, que arribarà cedit amb una opció de compra a final de curs

La derrota contra el Sevilla en l’estrena de la lliga va ser un cop de realitat que va posar de manifest que la plantilla necessita reforços, i més si acaba competint en tres competicions, però la direcció esportiva tampoc sortirà del pla traçat per un mal inici de curs. Això sí, en aquestes darreres setmanes de mercat, Gallego necessita completar la posició de lateral dret i trobar un substitut per a Borja Iglesias i, si tot va bé, en les pròximes hores la direcció esportiva tancarà la cessió del lateral Sébastien Corchia, precisament provinent del Sevilla.

El francès, que el curs passat ja va jugar cedit al Benfica portuguès, no entra tampoc dins els plans del conjunt de Julen Lopetegui per a aquesta temporada, i l’Espanyol, per la seva banda, necessita algú per competir amb Javi López en el carril dret de la defensa. Les peces encaixen, així com les condicions i el perfil del jugador. I és que, més enllà de la fitxa i d’una opció de compra a final de temporada, a l’Espanyol li sortirà gratis la incorporació del lateral dret, una de les prioritats de la direcció esportiva blanc-i-blava, que es reserva els diners per fer una gran inversió amb el substitut de Borja. De fet, ja es va descartar exercir l’opció de compra de Roberto Rosales per aquest mateix motiu.

Les lesions

Així doncs, sembla evident que Pipa agafarà el mateix camí que Álex López i sortirà cedit, i que Víctor Gómez continuarà creixent al filial de José Aurelio Gay. Eren les altres dues opcions que tenia la direcció esportiva, tot i que la preferida era la d’incorporar un jugador que oferís rendiment immediat però que no tallés les ales a Gómez, una de les grans apostes del planter blanc-i-blau. I Corchia, de 29 anys, compleix els requisits, com va demostrar a les files del Sochaux i el Lilla de la lliga francesa, on va viure els seus millors moments com a futbolista i es va consolidar com un lateral amb arribada i qualitat que va atreure l’atenció del Sevilla, que el va fitxar l’estiu del 2017. El gran dubte, però, són els dos últims cursos, en què només ha pogut disputar 21 partits. Els problemes físics no el van deixar consolidar-se a Sevilla i tampoc li han deixat tenir continuïtat al Benfica, on va jugar el darrer curs seguit. Ara, a l’Espanyol, intentarà recuperar el nivell demostrat al seu país.

L’OPERACIÓ

Corchia arribarà en qualitat de cedit i l’Espanyol tindrà una opció de compra

LES LESIONS

Els problemes físics han fet que el francès no hagi jugat gaire els dos darrers cursos

L’APOSTA

El club continua confiant molt en el jove Víctor Gómez, però vol anar a poc a poc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)