Espanyol

europa league

espanyol 3 - 1 zorya

L’Espanyol , a un pas del seu retorn a Europa

Europa League. Els blanc-i-blaus han tirat d’èpica per remuntar un partit que perdien per 0-1 al descans signant una segona part sublim amb gols de Ferreyra, Javi López i Vargas

L’Espanyol ha viscut un partit camaleònic aquesta nit al RCDE Stadium i carregat de patiment però que ha acabat guanyat per 3-1. El duel més important de la història de la nova casa blanc-i-blava ha començat amb mal peu. Un duel gris en la primera part on el Zorya s’ha avançat amb un magnífic contracop culminat per Kochergin que ha deixat tocat a un conjunt blanc-i-blau massa incòmode per la pressió de l’equip ucraïnès. La cosa encara ha anat a pitjor per la lesió prematura a l’espatlla d’Iturraspe i, a la mitja part, de Dídac Vilà. Plom a les ales de l’equip català que s’ha tret la pressió en la segona part. L’equip de Gallego ha mudat la seva pell i ha donat un repertori de joc. Després del patiment ha arribat la glòria amb gols de Ferreyra, Javi López i Matías Vargas. Tres gols que han capgirat el signe de l’eliminatòria i posa a l’Espanyol a un pas de jugar la fase de grups de l’Europa League. Han estat tres gols però podien haver estat un parell més. Wu Lei ha enviat una pilota al travesser i Granero ha fallat un penal. Ara, els blanc-i-blaus han de rematar la feina en el partit de tornada el 29 d’agost. El dia en que s’ha de certificar el retorn a Europa després de 12 anys.