Espanyol

Es confirma la baixa d’Iturraspe

Espanyol. Pateix una luxació acromio-clavicular a l’espatlla esquerra de grau 2-3. El temps de baixa és indeterminat i la setmana vinent se li faran més proves per avaluar la seva evolució

Ander Iturraspe pateix una luxació acromio-clavicular a l’espatlla esquerra de grau 2-3, segons les proves que se li han practicat i que confirmen el diagnòstic inicial d’ahir a la nit. El basc serà sotmès a un nou examen a principis de la propera setmana per avaluar la seva evolució i poder determinar amb més exactitud el temps que podria estar de baixa. Iturraspe va haver de ser substituït a la primera meitat del partit davant el Zorya després de patir un forta topda amb el jugador ucraïnès Gromov que li va impedir seguir jugant. Així doncs, com a mínim, el futbolista no jugarà diumenge a Mendizorrotza i tampoc estarà en el duel de dijous a Ucraïna en el partit de tornada del play-off de l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)